Plagron

Najboljše gnojilo za zdrave rastline

Zdrave in lepe rastline zahtevajo poleg naše ljubezni še primerno in bogato mešanico hranil v obliki gnojila. Če izberemo primerno gnojilo, bomo lahko uživali čudovitem vrtu ali travniku kadarkoli. V tem kratek vodiču bi vam radi predstavili izdelke podjetja Plagron – podjetje, ki je znano svojih visoko-kvalitetnih izdelkih na evropskem trgu.

Ker so njihovi izdelki tako za začetnike kot profesionalce, jih lahko uporabljamo kjerkoli in kadarkoli. Vabimo vas, da si preberete ta kratek članek o podjetju Plagron in njihovih dveh najbolj uporabljenih vrstah gnojil.

Podjetje Plagron

Podjetje Plagron je z nami že več kot 25 let. Vse se je začelo na Nizozemskem, kot majhna farma, kjer so izdelovali gnojila in substrate. Od takrat je so izoblikovali svojo znamko in začeli poslovati po vsej Evropi in sedaj tudi Ameriki.

Plagron

Plagron je najbolj znano po svojih gnojilih, ki uporabljajo preizkušene in vrhunske formule za oskrbovanje rastlin. Njihov raziskovalni oddelek je posvečen iskanju najboljše rešitve. To pomeni, da se njihova gnojila vedno izboljšujejo ter obsegajo večji razpon uporabe v različnih pogojih.

Različne vrste gnojil

Gnojila podjetja Plagron obstajajo v različnih različicah. Najbolj popularna izdelka sta Plagron Growthmix in Allmix. Oba sta narejena iz naravnih sestavin, ki so skrbno izbrane za najboljšo zdravje rastlin. Poglejmo si glavne razlike med njima

YouTube video

Plagron Growmix gnojilo

Je mišanica najbolj finih, skrbno izbranih delov šota. Dodani so mu proteini in perlit, kar blagodejno vpliva na rastlino in ji omogoči, da je bolj izrazite barve. Gnojilo ima tudi veliko mero kisika, kar dodatno pospeši rast in zdravje vsake rastline, ki ga uporablja kot hranilo. Obenem omogoča tudi zemlji, da lažje diha in to pospeši in poveča rast korenin.

V tem produktu lahko najbolj izpostavimo, da:

  • Vse sestavino, ki se nahajajo v Plagron Growmix gnojilu, so sestavljene iz organskih materialov
  • Organski materiali so v skrbno izmerjeni mešanici tako, da se regulirajo med seboj in ne potrebujemo skrbeti za primerno dozo.

Plagron Allmix gnojilo

Odličen substrat za vzgoj rastlin od začetka. Vsebuje organsko mešanico gnojila, kot je šota in perlit. Najbolje ga je uporabljati za vzgojo rastlin, saj vsebuje vlakna in druge sestavino, ki uravnavajo nivo kisika in skrbijo za primerno zdravo rast.

V tem produktu lahko najbolj izpostavimo, da:

  • Je izredno učinkovito za vzgojo vseh rastlin
  • Poveča življenjsko dobo rastlin

Članki iz iste kategorije: