Vrhunske naprave za gretje in hlajenje Hitachi

Napredek tehnologije klimatskih naprav in toplotnih črpalk je omogočil, da porabijo izredno malo električne energije pri delovanju. Obenem je mogoče z njimi ogrevati in hladiti tudi večje prostore. Močni filtri v omenjenih napravah pa poskrbijo za čist in svež zrak v vsaki sezoni. Dandanes imamo na izbiro mnogo različnih proizvajalcev klim in toplotnih črpalk. Eden izmed najbolj inovativnih pa je Hitachi. Ukvarja se z izdelavo raznovrstnih HVAC sistemom, ki je kratica za razne ogrevalne in hladilne sisteme. Uradni zastopnik njihovih naprav na slovenskem trgu je podjetje Prealpi, ki se ukvarja s prodajo in montažo tehnoloških rešitev Hitachi.

Klimatske naprave in toplotne črpalke Hitachi z nizko porabo električne energije

Poraba električne energije je skoraj vedno največja skrb uporabnikov grelnih in hladilih naprav. To je tudi razlog, da podjetje Hitachi v svoje klimatske naprave in toplotne črpalke vgrajuje napredne kompresorje. Te imajo več stopenj delovanja in napredne senzorje, ki zaznajo dejansko potrebo po gretju ali hlajenju. Ko pa se doseže željena temperatura notranjega prostora, naprava preneha z delovanjem. S tem se prihranijo ogromne količine električne energije, če jih primerjamo s klasičnimi grelci in klimami. Obenem pa imajo vgrajene močne filtre, ki skrbijo za odstranjevanje neprijetnih vonjav in alergenov iz zraka. Podjetje Prealpi ponuja Hitachijeve najnovejše naprave za ohranjanje primerne temperature znotraj majhnih in velikih stanovanj, hiš ter poslovnih objektov.

Podjetje Prealpi ponuja Hitachijeve najnovejše naprave za ohranjanje primerne temperature znotraj majhnih in velikih stanovanj, hiš ter poslovnih objektov.

Izkušeni in šolani monterji Prealpi

Podjetje Prealpi se izključno ukvarja samo s prodajo Hitachi klimatskih naprav in toplotnih črpalk. Sodelujejo z vrhunskimi monterji, ki so šolani za namestitev Hitachi naprav v različnih okoljih in objektih. To je zelo pomembno, saj je pravilna namestitev HVAC sistemov nujna za njihovo najvišjo učinkovitost in dolgotrajno delovanje. Izkušeni monterji, ki delujejo v sklopu storitve Prealpi, imajo potrebno znanje, da pravilno pripravijo vsako napravo Hitachi na delovanje. To storijo tako, da jo namestijo na primerno mesto zunaj hiše ali stanovanjskega objekta, preverijo njeno delovanje in novemu lastniku pojasnijo njene zmogljivosti. Kljub temu je priporočeno, da za vsako napravo preberemo vključen priročnik, saj bomo tako zagotovili, da jo bomo pravilno uporabljali.

YouTube video

Hitachi toplotne črpalke in klime so zelo učinkovite pri gretju

Mnogo uporabnikov klimatskih naprav se ne zaveda, da lahko z njimi zelo učinkovito in naravi prijazno ogrejejo marsikateri prostor. Toplotne črpalke pa imajo enako zmožnost. Gretje z omenjenimi napravami je priporočljivo zato, saj med delovanjem čistijo zrak. Radiatorji in druge klasične peči nimajo te zmožnosti. Različne peči v ozračje notranjosti našega doma spuščajo trde delce ali druge alergene. To pa lahko negativno vpliva na zdravje ljudi na dolgi rok. V ponudbi Prealpi naprav podjetja Hitachi so vse opremljene z močnimi filtri, ki odstranjujejo nesnago in neprijetne vonjave iz zraka.

Preberite si še naslednji članek: V moderno zasnovane domove se odlično podajo betonska korita za rože

Betonska korita za rože nameščamo jih lahko tako v zunanje kot notranje prostore. Ne samo da lahko izbirate različne oblike betonskih korit, zbirate lahko tudi med različnimi barvami oziroma odtenki. 

Članki iz iste kategorije: