Bosch Tronic 3000 ima zelo elegantno obliko

Pri 98% je Bosch Tronic 3000T eden najučinkovitejših grelcev, ki so na voljo na trgu. Za uporabo potrebujete zelo malo električne energije. Z močjo od 3.2 KW do 12kW ga lahko prilagodite glede na vaše potrebe in temperaturo vode, ne da bi bankrotirali zaradi mesečnih računov. Prav tako smo navdušeni nad dejstvom, da je enota elegantna, majhna in dobro oblikovana, zaradi česar se lepo prilega pod vašo umivalnik, ne da bi žrtvovali potreben prostor za shranjevanje.

Verjamemo, da je Boschev Tronic 3000 najboljši podpultni grelnik, ki je trenutno na voljo na trgu, zato ga uvrščamo na naš seznam najboljših grelnikov brez rezervoarja.

Zmogljivost

Bosch Tronic 3000 ima robustno konstrukcijo, ki vključuje steklene obloge za preprečevanje puščanja ali poškodbe naprave. To omogoča, da sistem lahko vzdrži dolgotrajno uporabo kot tudi udarce. Z drugimi besedami, ne bo vam treba skrbeti o zamenjavi naprave čez nekaj let.

Zanimivo je, da ima Bosch Tronic 3000 sistem za uporabo na mestu, kar pomeni, da zagotavlja toplo vodo v umivalniku kadarkoli jo potrebujete. Za to pa uporablja električno energijo.

Nič več čakanja… Do tople vode samo s preprostim dotikom

Ta enota je opremljena tudi z vgrajenim ventilom, ki omogoča nadzor temperature in tlaka vhodne vode.

Veseli boste zaradi podatka, da je Boschev Tronic 3000 opremljen s 5-letno in 1-letno garancijo na grelni element in druge komponente; sta pa obe garanciji omejeni.

Vsi deli, ki se uporabljajo v tem sistemu, so odlične kakovosti; zaradi tega se ne bo hitro obrabil.

YouTube video

Učinkovitost

Če iščete električni grelnik brez rezervoarja, ki porabi manj energije, medtem ko zagotavlja učinkovito storitev, ne iščite dlje od Bosch Tronic 3000. Eden od načinov, kako to lahko dosežete, je izolacijske pene brez CFC (klorofluoroogljikovodikov).

Medtem ko imajo drugi modeli v seriji Bosch Tronic 3000 pretok vode od 1,9 do 3,8 l/min, ima model US12 hitrost pretoka 6,8 l/min, kar je zelo super, če upoštevamo njegovo majhno velikost. Zanimivo je tudi, da je samo ta model opremljen s termostatskim krmilnikov. To vam omogoča, da nastavite temperaturo vode na želeno izbiro. Pri tem pa bodite previdni, saj lahko voda postane zelo vroča.

Tako kot drugi trije modeli v seriji Bosch 3000 ima model T nazivni toplotni izkoristek 98%.

Članki iz iste kategorije: