Dodatki za snežno frezo Troy Bilt Storm 2410

Troy-Bilt je zagotovil, da imajo lastniki na voljo vrsto dodatne opreme za sezonsko vzdrževanje in skladiščenje izven sezone, vključno s široko paleto maziv in razpršilcev, talnih tepihov, pokrovov in celo prevlek.

Še bolje, vsakega od teh dodatkov je naredil originalni proizvajalec. Vsak dodatek je izdelan posebej za snežno frezo TroyBilt Storm 2410 in je narejen iz najkakovostnejših materialov, zasnovanih za popolno in takojšnjo združljivost, in zanje veljajo enaki standardi visoke kakovosti, ki jih uveljavlja Troy-Bilt za vse, kar prodaja.

YouTube video

Iščete zmogljivo rešitev za odstranjevanje snega, ki bo olajšala vaše zimske potrebe? Izberite električno dvostopenjsko snežno frezo Troy-Bilt Storm 2460 208ccm! Ta snežna freza se napaja z zanesljivim 4-taktnim OHV motorjem s prostornino 208 ccm, ki ima električni zagon in sistem z lastnim pogonom s 6 hitrostmi naprej in 2 nazaj.

S sistemom za enoročno uporabo zaklenemo hitrost, drugo roko pa imamo prosto za krmiljenje izmetne cevi in nagiba. Podaljšana cev se lahko vrti do 200 stopinj in pomaga zmanjšati pihanje snega proti nam med delovanjem. Ta model vključuje žaromete z odbojnimi trakovi, ki zagotavljajo dodatno varnost pri slabi vidljivosti in polimerne drsne drsnike, ki ščitijo površine pred praskami. Troy-Bilt Storm 2460 lahko odstrani zasnežene poti do 61 cm in je podprt z 2-letno omejeno garancijo.

Ko vremenska napoved napove 30 cm snega, se bo ta dvostopenjska snežna freza zarinila v kupe s svojo 53 centimetrsko sprednjo stran in nazobčanim jeklenim svedrom. Storm 2410 je samohodna z 6 hitrostmi naprej in 2 vzvratno, kar vam omogoča nadzor in vsestranskost v zimskih razmerah.

Članki iz iste kategorije: