Keksi za pse – najbolj priljubljeni pasji priboljški

Pogosto lahko slišite, da je pes človekov dober ali celo najboljši prijatelj. Od nas lahko žival prevzame marsikatero navado. Tudi mi si na vsake toliko časa na primer privoščimo kakšno poslastico. Ravno tako se priboljškov razveselijo tudi psi. Keksi za pse so še posebej priljubljeni, obožujejo pa jih tako mlajši kot tudi starejši pasji kosmatinci.

Seveda priboljški za pse niso uporabni zgolj kot dodatek k raznoliki in uravnoteženi prehrani. Glede na čvrstost in obliko krepijo tudi žvečilne mišice, obenem skrbijo za učinkovito odstranjevanje škodljivih zobnih oblog. Če pasje piškote uporabljate v sklopu igre, lahko predstavljajo zelo koristen ter dragocen pripomoček pri šolanju živali.

Pasji piškoti za higieno zob

Pasji keksi za čiščenje zob se ponašajo z nekoliko tršo konsistenco in so prav posebne oblike. Ko se keksi za pse drobijo, ribajo površino pasjih zob in tako tudi učinkovito čistijo. Obenem pa se krepijo tudi žvečilne mišice živali. Za piko na i poskrbi tudi izvrsten okus pasjih priboljškov. Čiščenje zob psa je tako okusno in sila preprosto.

Keksi za pse za čiščenje zob
Keksi za pse ribajo površino pasjih zob in jih očistijo, obenem pa se krepijo tudi žvečilne mišice živali.

Pri dajanju pasjih priboljškov je treba nekoliko bolj paziti, če ima žival težave z želodcem. A tudi njej se ni treba odreči slastni nagradi. Za pse, ki imajo takšne težave, so na voljo brezžitne različice priljubljenih priboljškov za žvečenje.

Kdaj živali ponuditi priboljšek?

Na sploh velja, da naj bi pasje priboljške, kot so keksi za pse, postregli živali med obrokom – kot dodatek k raznoliki in uravnoteženi prehrani. Seveda se lahko priboljški uporabijo tudi kot nagrada ali pa odlična spodbuda za trening.

Zavedati se morate tudi to, da lahko s pasjimi priboljški na izjemno dober način krepite vez z živaljo.

Kam po pasje priboljške?

Keksi za pse so dandanes na voljo skorajda na vsakem koraku, a če želite svoji živali zgolj najbolje, potem je pametno tudi takšno vrsto pasje hrane nakupovati v specializirani prodajalni za male živali.

YouTube video
Recept za domače kekse za pse – pasji priboljšek s 3 sestavinami

Trgovina za male živali vam ponuja vse za vašega štirinožnega prijatelja, in to ne glede na tom, ali gre za pasje piškote ali za drugo vrsto hrane, za izdelke za nego psa, igro ali zabavo. Raziščite širok izbor izdelkov – tudi preko spleta.

Članki iz iste kategorije: