Žirafa za pivo

Žirafa za pivo je najboljša rešitev za vsako zabavo

Prirejate zabavo za večjo skupino ljudi na svojem domu, na vrtu ali v najetem prostoru? Potem gotovo veste, kaj vas čaka: gostje se bodo družili in zabavali, vi pa si boste nakopali veliko dela. Prinašali boste kozarce, stregli z jedmi, natakali pijačo. Kadar gre za dogodek, v katerem nimate želje aktivno sodelovati, na primer otroški rojstni dan, pač potrpite tistih nekaj uric, kolikor traja veseljačenje, Če je zabava vaša in se želite družiti, pa vam to gotovo ne bo v veselje.

Za strežbo morate določiti nekoga drugega, ali pa poskrbeti, da je vse pripravljeno tako, da je dela najmanj. Težavo s hrano lahko hitro odpravite tako, da pripravite hladen ali topli bife, za katerega hrano naročite kar v bližnji gostilni, nato pa si vsak gost postreže sam. Za pijačo pa pride prav žirafa za pivo in drugi točilniki ter bovle, ki ravno tako nudijo samospostrežbo.

Žirafa za pivo – ena pogosto ni dovolj

Kljub temu, da je žirafa za pivo dovolj velika, da je v njej lahko kar nekaj polnih vrčkov piva, se ob poletni vročini in ob nekaj več moških gostih hitro izprazni. Če veste, da se vam utegne pripetiti prav to, je najbolje, da si jih priskrbite nekaj več, da ne bo vsake pol ure potrebno polnjenje. Prav tako pa lahko naredite na ta način ponudbo piva še bolj pestro, saj lahko vsaka žirafa za pivo vsebuje drugo vrsto piva.

Spijemo iz žirafe več ali manj?

Nekateri pravijo, da ni razlike, ali skrbi za točenje žirafa za pivo, ali pa so jim na zabavi oziroma na pikniku na voljo pločevinke. Spijejo toliko, kolikor so žejni! Pa ni povsem tako. Iz žirafe si točimo pivo pogosto v manjše pivske kozarce, ki nimajo kar pol litra prostornine, tako kot pločevinka. Poleg tega se marsikdo zadrži in si ne nataka šiva vsakih pet minut – in zato spije manj. Če se pri vas običajno zelo veliko popije, je žirafa za pivo lahko pripomoček, ki gostom pomaga, da ostanejo trezni.

Žirafa za pivo

Ne točite samo piva

Čeprav je žirafa za pivo v prvi vrsti namenjena hranljivemu napitku iz hmelja, lahko v njej pripravite tudi kaj drugega. Brezalkoholne pijače za otroški rojstni dan otrokom iz žirafe še bolj teknejo – že sama točilna naprava jih povsem navduši. In ne, će imate žirafo, otrokom ni treba streči. Ko si zaželijo sok, si ga z veseljem natočijo kar sami, vam pa ni potrebno skrbeti ,da bi pri tem polivali.

 

https://www.youtube.com/watch?v=UV0Mtrnto9g

Članki iz iste kategorije: