pokrivalo proti toči

Najnovejša inovacija s področja pokrival za avto proti toči

Na trgu lahko precej hitro najdete pokrivalo proti toči za svoj avtomobil. Kljub temu pa sploh ni nujno, da je vaša izbira dovolj primerna oziroma kakovostna. Pred izbiro tovrstne dodatne avto opreme najprej raziščite, kaj vse vam je na voljo. Zelo vas bo navdušila najnovejša inovacija s področja avtomobilskih pokrival.

Na voljo je tudi cerada za avto, ki vam nudi bistveno izboljšano zaščito za vaš jekleni konjiček in je popolna izbira za vse tiste uporabnike, ki želijo svoje vozilo zaščititi pred točo in drugimi manj prijetnimi vremenskimi vplivi.

Cerada za avto z debelo protiudarno peno

Najnovejše pokrivalo proti toči vključuje debelo protiudarno peno, ki vozila ščiti po celotni dolžini in je še dodatno ojačana na najbolj obremenjenih delih. Dodane so ji tudi bočne zaščite, dodatno sredinsko pripenjanje, odprtina za pretok zraka in preprečevanje zadrževanja vlage. Za piko na i pa poskrbi vreča za preprostejšo hrambo zloženega pokrivala proti toči.

Cerada za avto je popolna izbira za zaščito vozila
Cerada za avto je popolna izbira za vse tiste uporabnike, ki želijo svoje vozilo zaščititi pred točo in drugimi manj prijetnimi vremenskimi vplivi.

Omenjena cerada proti toči je na voljo v več velikostih. Izbirate lahko med velikostjo M, L, XL in XXL. Primerno velikost za svoj avto lahko izberete s pomočjo posebne tabele, ki je na voljo na spletni strani ponudnika.

Pred čim vse ščiti sodobno pokrivalo za avto

Najsodobnejše pokrivalo za avto proti toči torej varuje vaše vozilo pred točo, prav tako pred dežjem, drevesno smolo pa tudi drugimi vremenskimi vplivi – tako v zimskem kot poletnem obdobju leta. Tovrstna cerada proti toči je narejena iz vrhunskih materialov, obložena je z debelo zaščito, ki odlično ščiti izpostavljene dele vozila pred poškodbami z udarci.

YouTube video
Za zaščito avtomobila je v specializiranih prodajalnah z avto opremo in dodatki za vozila na voljo tudi zatemnitev avto stekel, za povečano zasebnost in zmanjševanje pregrevanja vozila v poletnem času.

Članki iz iste kategorije: