tepihi za avto

Ohranimo notranjost avta čisto

Urejen in čist avtomobil je ponos vsakega voznika. Neglede kako intenzivno se trudimo odvračati umazanijo iz kabine vozila, se bo prej ali slej nabrala na tleh. V notranjost kabine avta jo prinesemo s čevlji in pri premeščanju predmetov iz ter v prtljažnik. Umazanijo lahko ujamemo z uporabo tepihov za avto, ki pokrijejo preprogo voznikovega, sovoznikovega in potniškega predela. Ker so narejeni iz kakovostne gume ali drugega materiala, ne prepuščajo vlage. Očistimo pa jih lahko z uporabo milnice in vode. Zato se jih priporoča za vsakega voznika, ki želi ohraniti notranjost kabine svojega jeklenega konjička v vrhunski formi.

Tepihi za avto preprečujejo madeže na preprogi

Kovinsko dno vsakega avta je prekrito s preprogo. S čevlji jo hitro umažemo in v vozilo prinesemo vlago ter druge nečistoče. To lahko povzroči madeže, ki se zažrejo v tovarniško preprogo avta in jih je zelo težko odstraniti. Gumijasti tepihi za avto pa preprečijo dostop umazaniji, da bi povzročila madeže. Struktura tepiha je narejena tako, da vreznine, izbokline in rob ujamejo prah, pesek, zemljo in vlago. Tako je vsa nesnaga zajeta v strukturi oziroma samem tepihu in nima dostopa do drugih delov našega vozila. 

tepihi za avto pa preprečijo dostop umazaniji
S čevlji umažemo tovarniško preprogo in v vozilo prinesemo vlago ter druge nečistoče. To povzroči madeže, ki se zažrejo v preprogo avta in jih je zelo težko odstraniti. Gumijasti tepihi za avto pa preprečijo dostop umazaniji, da bi povzročila madeže.

Uporaba tepiha za avto nam močno olajša čiščenje notranjosti kabine. Ker se večino umazanije ujame na površini tepiha, jo brez težav odnesemo ven iz vozila in odstranimo. S tem pa tudi ohranimo vrednost vozila, saj bo notranjost brez madežev in poškodb.

Različne vrste tepihov za avto

YouTube video
Tepihi in podloga za prtljažnik avta ohranijo notranjost vašega avta čisto.

Različni materiali iz katerih so izdelani razni avto deli imajo svoje edinstvene lastnosti. Tudi za tepihe za avto velja enako pravilo.

Članki iz iste kategorije: