Prenosni inverter agregat Predator 2000

To je najmanjši agregat serije Predator. Poganja ga motor z 2,8 konjskimi močmi. Inverter-agregat Predator 2000 je ocenjen na , da ima neprekinjeno moč 1600 vatov in najvišjo moč 2000 vatov.

Ta prenosni agregat je odličen za avto-prikolice, kampiranje in izlete s čolni. Poskrbel bo za vse vaše komunikacijske in razvedrilne potrebe.

Predator 2000 bo deloval 6,5 ur pri 50% zmogljivosti. Ima dve vtičnici z napetostjo 120 V in eno z napetostjo 12 V.

Podobno kot pri vseh drugih agregatih, ima Predator 2000 visoko trpežno in standardno elektronsko zaščito pred preobremenitvijo. Zažene se z vrvico.

Lahek 21 kilogramski agregat se lahko poveže vzporedno z drugim inverter-generatorjem Predator 2000, ki podvoji njegovo zmogljivost na 3200 vatov.

Kot vse druge bencinske agregate, Predator 2000 hranite na prostem ali v zelo dobro prezračevanem prostoru. Na srečo, za razliko od drugih agregatov, je raven hrupa pri 61 decibelih relativno nizka.

Ta generator je zasnovan tako, da vam zagotavlja več moči, medtem ko se porabo goriva ohranja na minimumu. To vam omogoča, da še naprej uporabljate izdelek, ne da bi skrbeli za to, koliko litrov goriva porabi. Lahko deluje 6,5 ur pri 50% zmogljivosti.

Agregat Predator 2000 je bil ocenjen, da zagotovi enakomernih 1600 vatov in največ 2000 vatov. Čeprav se to morda zdi premalo za nekatere ljudi, morate razumeti, da so ti izhodi več kot dovolj za nujne namene in za večino osnovnih naprav.

Agregat Predator 2000 lahko uporabite za napajanje več žarnic, LED televizorjev, ventilatorjev, sušilnikov oblačil in celo kavni aparat. Ta agregat je dovolj močan, da napaja pomivalni stroj, kuhalnik vode, zamrzovalnik, mikrovalovno pečico in klimatsko napravo z enim oknom.

YouTube video

Pri delu lahko agregat Predator 2000 uporabite za vklop tračnih brusilnikov in akumulatorskih vrtalnih strojev. Uporablja se lahko tudi za napajanje zasilnih luči in drugih manjših naprav za nujne primere. Če ga boste uporabljali na prostem, boste lahko napajali zunanje žare in zamrzovalnike, odvisno od njihove moči.

Članki iz iste kategorije: