Lahkotna kosilnica za težko dostopna mesta

Morda se še spomnite lahkih in pomičnih kosilnic, ki so bile primerne za košnjo žita ali visoke trave. Takšna situacija, ko trava okoli vas leti naokrog, se zdi skoraj kot iz filma. Če vam te vrste kosilnic niso bile nikoli v živo predstavljene, ste jih morda videli v kakšnem starem filmu. Danes pa so proizvajalci izkoristili njihovo lahkotnost in jih še izboljšali z dodatkom napredne litij-ionske baterije za samodejno delovanje. Rezultat je baterijska kosilnica na nitko, ki jo lahko najdete tudi v ponudbi. Ponudba vključuje različne enostavne in okretne baterijske kosilnice, s katerimi boste hitro in preprosto pokosili vašo zelenico. Akumulatorska kosilnica na nitko omogoča košnjo trave tudi na težko dostopnih mestih, kot so ob ograjah, skalnih pobočjih in betonskih robnikih.

Si želite enostavne in okretne kosilnice za urejanje vaše zelenice?

Akumulatorske kosilnice so zasnovane tako, da jih lahko uporablja prav vsak, saj so izjemno lahke in imajo nastavljiv ročaj, ki ga lahko popolnoma prilagodite svojim potrebam. Čeprav so lahke, so izjemno zmogljive in učinkovite pri delu, kar jim omogoča brezkrtačni motor v kombinaciji z vzdržljivo baterijo. Izbirate lahko med dvema različnima litij-ionskima baterijama, 2,5 Ah in 5,0 Ah, ki vam omogočata različen čas košnje in boste lahko izbrali primerno baterijo glede na vaše potrebe. Poleg baterijskih kosilnic na nitko pa je na voljo tudi dodatna oprema, kot so zaščitna očala in delovne rokavice, ki vam bodo še olajšale vaše delo.

YouTube video

Če imate manjšo ali srednje veliko zelenico, na kateri rastejo drevesa in grmičevje, je baterijska kosilnica na nitko zelo priročna in uporabna vrtna oprema. V primerjavi s klasičnimi kosilnicami se lahko baterijska kosilnica na nitko veliko bolje prilagodi in opravi delo na težavnih mestih. Poleg tega zavzame manj prostora pri shranjevanju in jo lahko enostavno vzamete ter začnete z delom, ko jo potrebujete. Če si želite preizkusiti lahkotnost in priročnost košnje z moderno baterijsko kosilnico, vam priporočamo nakup te naprave.

Odvisno od modela baterijske kosilnice na nitko, ki jo uporabljate, in tudi od zmogljivosti baterije, ki jo izberete (2,5 Ah ali 5,0 Ah), se čas delovanja lahko razlikuje od 45 do 70 minut. Kljub temu, da ni enotnega odgovora, lahko zagotovimo, da boste na enem polnjenju baterije z kakovostnimi baterijskimi kosilnicami na nitko lahko pokosili veliko količino trave.

Članki iz iste kategorije: