Prenosti in slabosti vrtne kosilnice GreenWorks G-MAX 40V 25302

GreenWorks G-MAX 40V 25302 – mnenje

PREDNOSTI / akumulatorska električna kosilnica ima dve bateriji. V naših testih je ta kosilnica delovala do 70 minut pri polni bateriji.

SLABOSTI / akumulatorska kosilnica ni samohodna, zato jo je težko potiskati po hribih ali strmih površinah.

MNENJE / akumulatorska kosilnica GreenWorks 25302 je dobra kosilnica za lastnike s srednjimi ali velikimi ravnimi tratami, druga baterija pa je dodatna vrednost.

Na prvi pogled brezžična vrtna kosilnica GreenWorks G-MAX 40V Twin Force izgleda kot dirkalni avtomobil s svojo zaobljeno obliko in velikimi kolesi, in čeprav izgleda grobo, je enostavna za manevriranje. Kosilnica je narejena iz trpežnega polimera, ki lahko preživi udarce. Ne proizvaja emisij in ni nobenega spotikanja čez električni kabel.

YouTube video

50-centimetrska rezalna glava vam omogoča, da travo pokosite bolj učinkovito, tako da zmanjšate število prehodov, potrebnih za košnjo trave. Na voljo je tudi ročica za nastavitev višine, ki vam omogoča izbiro med petimi višinami rezanja. Tako vaš travnik dobi gladek in enakomeren videz.

Ena od najboljših lastnosti te električne kosilnice je, da ima dve 40V akumulatorski bateriji namesto samo ene. Ko sta popolnoma napolnjeni, obe bateriji skupaj trajata do 70 minut. Poleg tega pa ima kosilnica tudi funkcijo samodejnega preklopa, ki ohranja motor v delovanju, ko preklopi iz praznega akumulatorja na napolnjen. Vključen polnilec polni samo eno baterijo naenkrat, vendar lahko z dolgim časom delovanja pokosite dvorišče do velikosti 1.500 kvadratnih metrov.

Poleg dolge življenjske dobe ima G- baterija MAX 40V tudi sistem avtomatskega uravnavanja moči GreenWorks. Ta sistem nadzira moč, ki je potrebna za rezanje vaše trate, in ustrezno prilagodi baterijo, da podaljša čas delovanja kosilnice.

Članki iz iste kategorije: