Lastnosti motorne žage DeWalt DCCS620P1

Potrošniške ocene

Ocene za ta izdelek so odlične. Obstaja več kot 700 mnenj na spletu in okoli 90% ljudi je žago ocenilo kot dobro ali odlično. Kupcem so všeč dobre rezalne sposobnosti žage, kakovost oblikovanja in enostavnost rokovanja. Edina negativna pripomba se je nanašala na večje sproščanje olja, vendar je zanimivo, da je večina ljudi, ki so to omenili, dala zelo pozitivne ocene.

Cena

Za nekaj več kot 200 dolarjev (s priloženo baterijo) je DeWalt DCCS620P1 nekoliko dražji od drugih podobnih izdelkov, kot sta Black and DeckerLCS1240 in Greenworks 20262 GMax, ki sta odlični motorni žagi. Kljub temu je to vrhunsko električno orodje in menimo, da je vredno plačati nekaj več.

Pregled – brezžična verižna žaga DeWalt DCCS620P1

Na tretjem mestu je motorna žaga blagovne znamke, ki jo vsi dobro poznamo. Akumulatorska motorna žaga DEWALT DCCS620P1 je eden najlažjih modelov, ki smo jih pregledali in zaradi svojega električnega motorja brez krtačk resnično izstopa iz svoje konkurence v smislu učinkovitosti in surove moči. Če iščete motorno žago s 30-centimetrskim mečem in nič emisij, robustno konstrukcijo in veliko varnostnimi funkcijami, ki jih lahko uporabljate v notranjem prostoru, je to pravo orodje za vaše potrebe!

Če vas zanimajo drugi modeli motornih žag in želite izvedeti več o tem, zakaj električne verižne žage počasi prevzemajo trg, se obrnite na naš vodič za kupce, kjer boste našli vse informacije, ki jih potrebujete. Zdaj pa začnimo s funkcijami te edinstvene in čudovite žage!

Lastnosti, zaradi katerih izstopa

Obstaja dober razlog, zakaj je prav ta model najbolje prodajan v številnih trgovinah orodij. Je preprosto ena najboljših ponudb. Kljub temu pa menimo, da v nekaterih pogledih zaostaja za nekaterimi svojimi dražjimi konkurencami, toda v smislu udobja je zelo dobra.

YouTube video

30-centimetrski meč je odličen za manjše projekte in manjša rezanja lesa, in po našem mnenju je najboljša velikost za električni model, saj ne povzroča prevelike obremenitve motorja (ne da motor ne bi zmogel) in je bolj ekonomična z vidika delovnih ur, ki jih naredimo z enim samim polnjenjem.

Članki iz iste kategorije: