Lastnosti plinskega žara Weber Spirit II E-310

Plinski žar Weber Spirit E-310 ima 3.412 kvadratnih centimetrov celotne površine za kuhanje, presegel ga je le testiran Nexgrill s 4.116 kvadratnimi centimetri. Veliko prostora za delo. Če pečete samo burgerje, jih boste lahko pekli 12 na rešetkah iz litega železa (prevlečene s porcelanom).

Med testiranjem smo vse žare v tej kategoriji postavili v vrsto in na njih pekli nekaj dni na javnem mestu. Zaradi tega smo srečevali različne sodelavce, predstavnike javnosti in druge obiskovalce, ki so se ustavili in komentirali. Na vprašanje, kateri žar bodo kupili zase, je bila univerzalna izbira Weber Spirit.

Velik del neskladja med zmogljivostjo in konstrukcijo med tem modelom in drugimi žari, ki smo jih testirali, je cena. V času tega pisanja je bila cena za Weber Spirit II pod 500 dolarji. To je dvakratna cena naslednjega najdražjega modela. Razlog, da smo ga vključili, je, ker je to Weber žar za začetnike. Z dvigovanjem cene dobimo boljše žare z več funkcijami. Na primer, ta model nima stranskega gorilnika, prav tako nima zmogljivosti za priklop na vir zemeljskega plina – nekaj, kar najdemo pri dražjih modelih. Ampak to je najboljši Weber žar, ki ga lahko dobite za to ceno.

YouTube video

Odločiti se morate, ali želite porabiti dodaten denar. Podobne rezultate lahko verjetno dobite z našo izbiro žara z najboljšim razmerjem med ceno in kakovostjo, »Char-Broil Performance«, ki je nižji za polovico. Vendar ne boste dobili zagotovilo o kakovosti izdelka, niti zaupanja, da vam ne bo treba plačati več za popravilo ali zamenjavo žara po samo nekaj sezonah.

 

Članki iz iste kategorije: