Otroška soba Planet je bila prva izbira

Starši so pri opremljanju otroških sob vse bolj premišljeni. Želijo si kakovostno pohištvo, ker to ni poceni, pa mora biti hkrati takšno, da bo otroku lahko služilo vse od prvih dni do takrat, ko bo zapustil domače gnezdo.Otroška-soba-Planet To pomeni, da morajo biti v programu prilagodljivi, večfunkcijski elementi, ki omogočajo, da je soba privlačna tako takrat, ko v njej spi dojenček, kot takrat, ko se v njej igra malček ali predšolski otrok, ko se uči in druži šolar ali dijak.
Med vsemi otroškimi sobami, ki so na voljo pri nas, je bila med starši prva izbira običajno otroška soba Planet, ki zadostuje prav vsem pogojem glede kakovosti in prilagodljivosti, hkrati pa se ponaša s prijetnimi oblikami in barvami.

Otroška soba Planet

Oblikovanje pohištvenih programov ne sme temeljiti zgolj na sledenju sodobnim trendom industrijskega oblikovanja, temveč se mora podrejati predvsem praktičnosti. Še najbolje pa je, če uspemo oboje združiti.
Otroška soba Planet je sodobno zasnovana pohištvena linija, ki ponuja kot osnovo svetlo barvo breze, to pa nadgrajuje s prijetno nežnimi pastelnimi toni, izmed katerih lahko izberemo pravega tako za dečke kot za deklice. Soba je tako na videz privlačna, različne kombinacije razporeditev posameznih kosov pohištva pa omogočajo razgibano postavitev v vsakem prostoru. A to ni glavna odlika otroške sobe Planet. Tisto, kar starše prepriča, so podrobnosti, ki jih na prvi pogled morda niti ne opazimo. Katere?
– Soba ima ročaje iz gume, torej ni skrbi, da bi se otrok pri igri udaril v štrleče ročaje omaric in predalnikov – če pride do nezgode, ga ne bo bolelo.
– Najbolj zanimiv kos je nizka garderobna omara. Omara z obešalniki, v kateri otroci sami dosežejo do oblačil, torej se jih lahko tudi naučijo sami pospraviti oziroma si sami vzamejo iz garderobe, kar bodo oblekli.
– Noge pisalnih miz in računalniških mizic so lahko teleskopske, torej višino delovne plošče mize enostavno prilagajate otrokovi višini.
– Predalniki in mizice na kolesih so še ena od odlik otroške sobe Planet. Pohištvo se tako lahko prestavi in uporaba je še bolj funkcionalna.
– Previjalna miza se razdre – previjalna plošča se odstrani in naprej lahko uporabljate samo predalnik. Ni vam potrebno kupiti novega kosa!
– lahko se odločite za dvižno posteljo, pod katero je dovolj prostora za shranjevanje, ali pa za nekoliko višjo posteljo, pod katero je še dodatno ležišče na kolesih – za bratca/sestrico ali prijateljčka na obisku.

https://www.youtube.com/watch?v=NsDRe-05i-c

Članki iz iste kategorije: