Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy s9 vzemite na naročnino

Pri nakupu mobilnih telefonov uporabniki nikakor nimamo enostavnega dela. Ponudbe je izredno veliko, na voljo pa so tako slabši kot tudi boljši, malo boljši in vrhunski telefoni. Prav v vsakem rangu je ponudbe veliko, v ponudbi vrhunskih telefonov pa se zadnje čase dela vedno več. Prvi je bil Samsung, zdaj pa jih je vedno več, in sicer je vedno več modelov tako od Samsunga kot tudi drugih proizvajalcev. Med zadnjimi pa je zagotovo Samsung Galaxy s9, ki je med najboljšimi v svojem rangu in prav nobenega ne razočara. Glede na to, da pa telefoni v tem rangu in tudi omenjeni Samsung Galaxy s9 niso ugodni, pa je vsekakor najbolje, da si ga vzamete kar na naročnino. Če samo za primer vzamemo podjetje A1, potem vidimo, da Samsung Galaxy s9 https://www.a1.si/telefoni/samsung-galaxy-s9-plus-64gb-crna stane brez naročnine kar okoli 950 €, medtem ko boste na mesec plačevali za aparat le tam okoli 25 € – odvisno od naročnine.

Sami si sestavite paket

Če se boste res odločili za nakup telefona Samsung Galaxy s9 na naročnino, potem se zavedajte, da je najbolje, da si sami sestavite naročniški paket. Z različnimi paketi vas bo namreč Samsung Galaxy s9 različno stal, pri tem pa je vsekakor smiselno, da dodobra razmislite, kateri naročniški paket boste vzeli. Če je paket dražji, boste za telefon plačali manj, vsekakor pa se splača dodobra preračunati, kaj je najboljša izbira za vas.

Samsung Galaxy S9

A1 ima veliko možnosti

Podjetje A1 vas za Samsung Galaxy s9 zagotovo ne bo razočaralo, saj imajo na zalogi dovolj telefonov Samsung Galaxy s9, prav tako pa imajo na voljo tudi ogromno različnih paketov, tako da si boste lahko izbrali tistega, ki je za vas najbolj smiseln. Seveda pa lahko pri njih kupite telefon tudi v prosti prodaji, torej brez naročnine, vendar pa se zavedajte, da boste za telefon praviloma plačali več kot na naročnino.

Servis Samsung telefonov. Proizvajalci in prodajalci v garancijsko popravilo ne sprejmejo telefona, katerega poškodba ni posledica stvarne napake. Preberi več …

Nakup skina za pametni telefon. Novejši pametni telefoni so estetsko dovršene naprave z elegantnimi linijami in tankimi dizajni.  Preberi več …

Članki iz iste kategorije: