Hitro popravilo telefonov vseh znamk

Ne glede na to, katere vrste in znamke telefona uporabljate, se vam lahko pripeti nenadna okvara. Ker je sami ne zmorete popraviti, se v takšnem primeru obrnete po pomoč na servis in popravilo telefonov. Pri nas je takšnih podjetij kar nekaj. Njihov kontakt vam je na voljo tudi na spletu. 

Prednost podjetij za servis in popravilo telefonov je, da vam lahko zagotovijo servis in popravilo za telefone vseh znamk. Servis Samsung telefonov je tako na primer samo ena od storitev, ki vam jo takšna podjetja ponujajo. 

Brezplačni nadomestni aparat 

Ključna prednost podjetij za popravilo in servis telefonov je tudi to, da v času popravila dobite brezplačni nadomestni aparat. V času popravila naprave torej ne boste zamudili prav nobenega klica, sms-a ali česa drugega. Strokovnjaki za popravilo telefonov pa vam ob tem pogosto ponudijo še številne posebno ugodne nakupe, če se boste odločili za nakup dodatne opreme. 

YouTube video

Izberite znamko svoje naprave 

Spletna podjetja za popravilo telefonov vam ponujajo številne možnosti. V poseben obrazec boste doma na spletu vtipkali znamko svojega telefona. Pred vami se bodo ponudile številne možnosti. 

Na spletu si lahko podrobneje preberete tudi postopek popravila telefonov. Poglejmo si na primer, kako poteka popravilo oziroma servis Samsung telefonov. Podobno velja za vse druge vrste znamk aparatov. 

Potek popravila oziroma servisa telefona 

Servis Samsung telefonov in drugih naprav se prične tako, da napravo prinesete v poslovalnico. Ena od možnosti je tudi ta, da telefon pošljete po pošti ali pa jo zaupate v prevzem kurirju. Strokovno podkovana ekipa nato opravi hiter pregled ter diagnostiko naprave. Če se boste odločili za servisno popravilo, je pregled popolnoma brezplačen. Sicer pa se vam obračunajo stroški po vnaprej določenem ceniku. 

Naprava se nato prevzame, obenem se dogovori za servisni rok. Servis praviloma traja nekje od pol ure do največ pet dni. To je zlasti odvisno od zahtevnosti popravila oziroma poškodbe. Ne nazadnje tudi od dobavljivosti rezervnih delov. 

Prevzemni list in izbira brezplačne nadomestne naprave 

Po prevzemu boste nato prejeli prevzemni list. Podjetju za popravilo in servis Samsung telefonov in drugih naprav boste morali zaupati še morebitno kodo za odklepanje telefona. Hkrati si boste izbrali še  brezplačni nadomestni aparat. 

Članki iz iste kategorije: