Eko skin za mobitel

Nakup skina za pametni telefon

Večina modernih pametnih telefonov je zelo dragih. Tako veliko ljudi porabi svoj trdo prigarani denar, da si kupi najnovejšo Android ali iOS napravo. Pri tem pa je zelo priporočljivo, če investiramo nekaj sredstev v zaščito in edinstven izgled našega novega mobija. Za doseg omenjenega cilja pa so nam na voljo skini za mobitele. To dodajo nekaj osnovne zaščite naši mobilni napravi. Hkrati pa ji tudi dodajo edinstven izgled, ki je veliko bolj zanimiv od tovarniškega. To so sami nekateri razlogi, zaradi katerih se splača razmisliti o nakupu skina.

Skini za mobitele
Skini za mobitele so izredno tanki.

Bolj učinkovita zaščita 

Skini za mobitele so izredno tanki. To pa pomeni, da se popolnoma zlijejo z ohišjem našega pametnega telefona. S tem mu spremenijo izgled in dodajo nekaj osnovne zaščite proti udarcem, praskam in drugim nevšečnostim. Tako bo naša naprava zavarovana tudi pred prahom, saj bomo preprečili, da bi se nabiral med gumbi za upravljanje mobitela.

Tudi, če nam bo sam mobitel padel iz rok, je velika verjetnost, da bo sam skin preprečil poškodbe ohišja, gumbov, kamere na zadnji strani in drugih komponent. Obenem pa bomo imeli tudi zaščito pred površinami, ki lahko povzročijo praske na ohišju mobilne naprave.

Edinstven izgled telefona s skinom

Glavni namen skinov za mobitele je ta, da naši napravi spremenijo izgled ohišja. Moderni pametni mobiteli imajo lahko dokaj dolgočasen tovarniški izgled. Poleg tega pa je možno, da bomo naš mobi s težavo prepoznali, če ga bomo pustili v domačen ali delovnem okolju z mobiteli naših družinskih članov ali sodelavcev.

YouTube video

S skini pa bomo naši napravi dodali popolnoma nov izgled ohišja. Sam skin pa se popolnoma prilega obliki fizičnih gumbov, kameri in drugim komponentam našega mobitela. Tako bo naš mobi izgledal veliko bolje in bolj privlačno na pogled. 

Možna uporaba ovitka in skina skupaj

V nekaterih primerih je možno uporabiti kombinacijo ovitka in skina za mobitel skupaj. To je priporočljivo, če želimo največjo možno zaščito. Večinoma omenjena kombinacija deluje, če uporabimo tanek ovitek. S tem pa bomo omogočili, da bo naša mobilna naprava zavarovana tudi pred padci in močnimi udarci. Obenem pa bo tudi izgledala odlično. Prednost pa je še ta, da lahko ovitek kadarkoli odstranimo z mobitela.

Preberite si še naslednji članek: Majhna in kompaktna naprava za snemanje športnih podvigov

Kljub majhni velikosti, ki jo ima športna kamera, je na voljo ogromno dodatkov za izboljšanje njene zmogljivosti.

Ohranimo vrednost našega mobitela

Vsakodnevna uporaba mobitela pusti na njem razne praske, udrtine ipd. To pa močno zniža vrednost naprave, če jo kdaj želimo prodati. Skin za mobitel pa bo ubranil naš mobi pred omenjenimi nevarnostmi. Tako bo ohranil svojo vrednost, ko bomo pripravljeni na nadgradnjo na boljši mobi. Za največjo zaščito pa se vedno priporoča tudi zaščita za zaslon iz kaljenega stekla, ki jo lahko najdemo na naslovu www.gizzmo.si. Na omenjeni strani pa je možno tudi koristiti vrhunski servis za mobije vseh vrst in velikosti.

Članki iz iste kategorije: