Krema za nego tetovaže poskrbi za dovolj visoko stopnjo vlage na koži

Pravilna nega tetovaže s kremo za nego tetovaže poveča njeno obstojnost

Nepravilno negovana tetovaža se lahko zabrazgotini. Zabrazgotinjena tetovaža ni prijetna na pogled, saj so barve zabrisane, pogosto pa tattoo tudi izstopi nad povrhnjico kože in izgleda kot črno pobarvana brazgotina. Mazilo oziroma krema za nego tetovaže poskrbi za dovolj visoko stopnjo vlage na koži, kar prepreči izsušitev in zabrazgotinjenje.

S kremo za nego tetovaže do globinskega vlaženja kože

Kakovostno mazilo v obliki kreme za nego tetovaže poskrbi za ustrezno hidracijo kože. Slednja je po tetoviranju razdražena in potrebuje posebno nego z negovalno kremo. Negovalna krema za nego tetovaže kožo globinsko vlaži, hrani in pomirja.

YouTube video
Video> Sindiana Jones – moje mnenje o kremi za nego tetovaže Tattoo Nano Shock

Obenem poskrbi tudi za obnavljanje kože in preprečuje nastanek hrast in brazgotin. Primerna je tudi za nego kože, ki že ima brazgotine ali pa strije.

Pravilna nega tattoja

Takoj po koncu tetoviranja, bo izvajalec ustrezno očistil in zaščitil tetovažo. Na njo bo nalepil tudi folijo, da zaščiti razdraženo kožo. Naslednji dan pa morate sami ustrezno negovati in čistiti obarvano mesto.

Kvalitetna krema za nego tetovaže
Krema za nego tetovaže iz naravnih sestavin

Tattoo lahko očistite samo z vodo ali pa s kombinacijo vode in gela. Nato kožo dobro očistite, gor pa nanesite tanko plast kreme za nego tetovaže ter kožo pokrijte. Tako nego tattooja ponovite vsaj trikrat dnevno.

Mazilo iz naravnih sestavin 

Razdraženo kožo po tetoviranju neguje krema za nego tetovaže iz naravnih sestavin. Krema ne vsebuje alergenov, parfumov ali alkohola. Naravne sestavine poskrbijo za umiritev kože po tetoviranju, obenem pa jo dolgotrajno zaščitijo tudi proti vremenskim vplivom. Na barvo tatuja namreč vpliva tudi močno sonce. Opekline na področju tatuja privedejo do hitrega bledenja barve, kar pomeni tudi, da morate sčasoma obnoviti celoten postopek tetoviranja, kar veliko stane.

Prednosti redne uporabe kreme za nego tetovaže za vas

Redno uporabljena krema za nego tetovaže poskrbi za:

  • Ohranjanje intenzivnosti barve,
  • Ohranjanje prožnosti kože,
  • Dolgotrajno mehkobo,
  • Pomiritev razdražene kože,
  • Preprečitev brazgotinjenja,
  • Ustrezno globinsko hranjenje prizadetega mesta

Zakaj ne smete uporabljati navadnih krem na tetovaži?

Na svoji tetovaži ne smete uporabljati navadnih krem, ker obarvano mesto ne negujejo pravilno. Namesto, da bi razdraženo kožo pomirile, jo razdražijo. Obenem ne nahranijo kože globinsko, temveč samo površinsko. Potrebna je pogosta in redna nega, da se mesto ne izsuši, kar pa je nemogoče. Samo prilagojena krema za nego tattoja je primerna nega za nego tetoviranega mesta.

Ljubka in vrhunsko izdelana ličila Lovely. Poljska kozmetična blagovna znamka Lovely ponuja široko paleto ličil za ženske. Preberi več …

Članki iz iste kategorije: