Pozdravimo in nahranimo svojo kožo

Koža na našem obrazu, vratu in rokah je vsak dan izpostavljena mnogim dejavnikom, ki ji lahko škodujejo. Tako moramo zanjo primerno poskrbeti ter ji zagotoviti zaščito in potrebno vlažnost. To pa lahko storimo z hyaluronsko kremo proti gubam. Hyaluronska kislina je naravno prisotna v zdravi koži. Ima pa neverjetno sposobnost zadrževanja vlage, ki zagotovi mlad, zdrav in sijoč videz naše kože. To je tudi razlog, da lahko najdemo omenjeno kislino v mnogih drugih proizvodih, kot so serumi, vlažilci ipd.

Skrivnosti hyaluronske kisline

Šele v zadnjih letih je moderna znanost razkrila moč hyaluronske kisline. To je skupina molekul, ki imajo blažilni in mazivni učinek. Večinoma jih lahko najdemo v vezivnih tkivih v človeškem telesu. Dejstvo pa je, da naše telo izgublja sposobnost shranjevanja in proizvajanja omenjene kisline. Do tega prispevajo številni razlogi, kot so:

  • Slaba prehrana
  • Kajenje
  • Stres
  • Staranje

Hyaluronska krema proti gubicam pa povrne vlažnost naše kože in jo tako pozdravi. Tako naša koža izgleda leta mlajša, je bolj prožna ter ima zglajene gube.

Zakaj je vlažnost pomembna za kožo?

Koža je največji organ človeškega telesa, zato potrebuje primerno oskrbo, da ohranja svoje zdravje. Poleg tega pa je izpostavljena raznim naravnim in človeškim vplivom, ki sčasoma pustijo vidne znake izrabe. Vlažnost je del obrambnega mehanizma kože, saj tako ohranja boljšo prekrvavitev, se hitreje zdravi ter je bolj odporna na vročino in mraz.

Hyaluronska kislina, kot prej omenjeno, je naravno prisotna v našem telesu. Ima sposobnost, da nase veže do 1000x toliko vlage, kot je njena teža. S starostjo pa izgubimo sposobnost, da jo proizvajamo v dovolj veliki količini. Tako koža lahko prične izgledati razvlečena, izgubi svoj lesk in je na dotik suha.

Hyaluronska krema proti gubicam pa pomaga pri obnovi kožnih celic, saj jih nahrani in omogoča, da zadržijo večjo količine vlage v sebi. Tako se sčasoma pozdravijo gubice, razdraženost ter suhost kože. 

Hyaluronska krema proti gubicam ohranja mlad videz kože

Mlajši ljudje imajo sposobnost, da zadržijo veliko več vlage v svoji koži. Ta sposobnost pa se sčasoma poslabša, kar privede do izsušene in na videz stare kože. Posledica tega je tudi izguba čvrstosti in prožnosti. To je tudi glavni razlog, da se prično pojavljati gubice.

YouTube video

Izpostavljenost soncu in drugim dejavnikom v okolici pa kožo izsuši in povzroči prezgodnje staranje. Hyaluronska krema proti gubam pa zavaruje in nahrani kožo, saj:

  • Vsebuje antioksidante
  • Omogoča ohranjanje vlage
  • Ne vsebuje nevarnih kemikalij, saj je popolnoma naravna

Lahko bi rekli, da je omenjena krema več-namenska. Temu je tako, saj našo kožo pomladi, zavaruje pred okoljem, jo navlaži ter ji zgladi gubice. 

Na spletni strani www.www.lux-factor.com lahko zasledimo vrhunske kreme, serume in druge produkte za osebno nego.

Članki iz iste kategorije: