Nove polo majice, ki navdušujejo

V primeru, da razmišljate o prenovi garderobe vaših zaposlenih, razmislite tudi o nakupu novih majic in hlač. Predvsem polo majice so pravi hit, saj dajejo vtis poslovne sproščenosti. Primerne so tudi za bolj uradne prireditve, saj so lepe oblike in barve. Na voljo so v različnih oblikah, barvah in materialih. Povečini se delodajalci odločijo za nakup majic s kratkimi ter dolgimi rokavi. Na ta način zaposlenih v hladnejših obdobjih ne bo zeblo. Možno je izbrati bolj oprijete in ohlapne modele. Moški imajo ponavadi raje klasično obliko črke T, medtem, ko ženske bolj prisegajo na oprijete modele.

Odličen nakup za različne panoge

Zmotna ideja je, da so polo majice primerne zgolj za pisarne ali prestižne restavracije. Zanje se odloča čedalje več podjetij, ki želijo predstaviti bolj profesionalen pristop do strank. Nosijo se na različne načine. Lahko jih nosimo popolnoma samostojno, ali pa v kombinaciji s suknjičem ali jakno. Odvisno je, kakšen vtis želimo napraviti. Njihova prednost je tudi v tem, da se kombinirajo s kratkimi in dolgimi hlačami ter tudi krilom. Njihova športna eleganca jih daje v ospredje pred drugimi modeli majic.

Izbira modela

Pred nakupom se odločite za model in material. Nekateri imajo raje polo majice iz tanjših materialov,spet drugi iz bolj debelih in robustnih. Želite popolnoma gladko površino ali imate raje narebreno? Po izbiri debeline in materiala, se osredotočite tudi na samo obliko. Želite klasično obliko črke T ali bolj teliran kroj, ki se lepo odtisne ob telesu? Pravi model izberite glede na vašo panogo. Bolj oprijete majice so manj primerne za pisarniško delo in delo na terenu. Nadalje se odločite tudi glede barve. Ne pretiravajte z različnimi kričečimi barvami. Kombinirajte raje nevtralne barve, kot so bela, črna, siva in modra.

YouTube video

Potisk in vezenje

V kolikor želite malce popestriti polo majice, izberite tudi potisk ali vezenje. Na majice odtisnite na primer ime zaposlenega ali pa naziv podjetja. Na zadnjo stran majice lahko odtisnete tudi večje napise ali logotipe. Za bolj umirjen videz raje izberite vezenje dveh do treh besed na sprednjo stran majice. Manj raznolikih detajlov bo dalo večji poudarek na napis.

Zabavne majice za dekliščino lahko popestrijo težko pričakovani dan tako za bodočo nevesto, kot tudi pričo in prijateljice. Preberi več …

Preverite bogato ponudbo moških ročnih ur, kjer se med velikim številom različnih modelov najde prava za vsakogar. Preberi več …

Članki iz iste kategorije: