Nakup v valentino rossi shop vas zbliža z vašim idolom

Doktor motociklizma oziroma Valentino Rossi, je simpatičen voznik, ki je znan ne samo po vožnji, lepe videzu, temveč tudi po italijanski simpatičnosti. Ima skoraj deset naslovov motociklističnega prvaka, kar ga je za vedno vpisalo v zgodovino največjih dosežkov motociklizma. Je en najbolj medijsko in javno prepoznavnih italijanskih športnikov. Obenem doživlja veliko podporo javnosti. Dekleta mu sledijo zaradi prikupnosti, hitrega jezika in uspehov, moški pa ga občudujejo zaradi kosanja z velikimi hitrosti in zaradi vseh dosedanjih dosežkov.

Prepoznavna številka 46

Čim navijači prično z iskanjem v Valentino Rossi shop, najprej naletijo na številko 46. Slednja je bila prepoznavna številka Valentinovega očeta na njegovih dirkah. Dandanes pa je prepoznavna številka svetovnega prvaka v dirkanju, Valentina Rossija. Številka se pojavlja na različnih promocijskih predmetih, kot so majice, jakne, steklenice, kape, dežniki in drugi predmeti. Na nekaterih predmetih, predvsem majicah in čeladah,piše tudi the doctor oziroma doktor. Slednji naziv si je zagotovil z ugledom, dosežki ter odličnostjo med dirkami. Valentino je dosegal velike uspehe v različnih hitrostnih razredih. Začel je z 125 kubičnim motorjem, nadaljeval z 250 kubičnim, nato pa presenetil z 500 ccm močnim motorjem, s katerim se je uvrstil na Moto GP. Nizal je zmage za zmago in si posledično res zaslužil naziv doktor.

Najboljše darilo za goreče navijače

Spletno nakupovanje v valentino rossi shop, prinaša veliko poslastic za prave navijače. Slednji na strani najdejo majice, jopice, dežnike, drese, kape, trenirke, nahrbtnike in nalepke. Z vsemi naštetimi izdelki boste navdušili vse goreče navijače. Nakup izdelkov je tudi velik poklon motociklističnemu geniju. Prijatelje lahko z nakupom v valentino rossi shop presenetite za rojstne dneve in obletnice. V kolikor so goreči navijači, jih boste navdušili z nakupom majice ali jopice v kombinaciji črne in florestenčno rumene barve. Trgovina pa nudi nekaj tudi za najmlajše. Kupite lahko mini majice, obeske za ključe, jopice ali pa ovratne rute. V kolikor je tudi malček navdušen nad motociklizmom, je to lahko tudi začetek njegovega treniranja. Starši namreč otroke že pri starosti štirih ali petih let začno uvajati na vožnjo z motorjem.

Članki iz iste kategorije: