Ideje za tisk majic za dekliščino leta

Nevesta je že poskrbela za organizacijo vsega povezanega s poroko, ostane samo še dekliščina. Po izbrani lokaciji, številu povabljenih in izbiri prevoza, ostanejo samo še majice za dekliščino, ki bodo večno ostale v spominu. Najbolje je, da družice same izberete motive in tako presenetite nevesto. Na spletu je veliko že predlaganih motivov, izberete pa lahko tudi lastne napise, modele, barve in fotografije. Napisi so lahko tiskani v različnih barvah, saj sami označite velikost, postavitev in barvo.

Preproste in elegantne majice

V primeru, da je nevesta bolj konservativna, izberite bolj umirjene in preproste majice. Naj bodo v jesenskih ali zimskih tonih z elegantnimi črkami in umirjenim napisom. Za nevestino majico za dekliščino izberite belo majico in preprost napis nevesta ali bride, za ostale članice pa črno majico z napisom nevestino pleme ali bride tribe. Za nevesto lahko izberete tudi na primer napis nevesta, za ostale članice pa nevestina ekipa.

Smešni in poredni napisi na majicah

Za bolj odprto družbo pa izberite živahne barve in napise. Najpogosteje se za nevesto izbere bela majica, za ostale članice pa živo rožnata. Napis naj bo poreden v smislu poredne družice ali naj vsebuje seznam nalog, ki jih mora nevesta obkljukati do konca večera. Ponavadi seznam vključuje naloge kot so:

  • Spij nekaj kozarčkov žganja, 
  • Pleši na točilnem pultu,
  • Poj pesem pred popolnimi neznanci,
  • Zberi pet parov moških spodnjic.
YouTube video

Majice za združeno dekliščino in fantovščino

V primeru, da ima par skupaj dekliščino in fantovščino, pa izberite napise in slike, ki so skupne obema družbama. Na ženske rožnate majice natisnite napise v smislu zadnja noč svobode, na moške črne majice pa natisnite napise v smislu pivo se peni, Jože se ženi. Na ta način boste poskrbeli za nepozabno noč polno smeha.

Tisk na spominke 

Za spomin na dekliščino oziroma fantovščino pa lahko poskrbite tudi s tiskom na spominke. Na puloverje, majice, kape, bombažne vrečke ali pa predpasnike natisnite datum praznovanja, datum poroke in imena ženina in neveste. Izberite tudi kakšno manjšo skupno fotografijo. Na ta način bosta oba skupaj s slavljenci imela tudi fizični opomnik na slavnostni dogodek. Lahko tudi natisnete smešne majice za medene tedne, kjer izberite napis kot so sva na medenih tednih, otrok pride čez 10 mesecev in podobno.

Članki iz iste kategorije: