Vrhunski kodralnik las

Si želite lepih kodrov, valovitih las ali preprosto imeti bolj polno pričesko? Pri tem vam lahko pomaga kodralnik las, s katerim lahko vrhunsko poskrbite za svoje lase tudi doma. Seveda pa je za tak učinek pomembno izbrati kakovosten kodralnik, s katerim je enostavno rokovati in ki vam ne bo uničil vaših las.kodralnik-las

Kakšen je kakovosten kodralnik las?

– enostaven za uporabo,
– lahek in okreten,
– učinkovit pri kodranju las,
– nežen do vaših las, ki jih ne poškoduje,
– z dolgo življenjsko dobo,
– ima tudi primerno ceno.

Kodri so modni

Če imate morda popolnoma ravne lase, potem lahko kodri ali rahlo valovita pričeska poskrbijo za učinkovito popestritev vaše frizure – jo naredijo lepšo, bolj privlačno in zanimivo. Ste jih že kdaj preizkusili? Kvaliteten kodralnik omogoča izdelavo različnih vrst kodrov, tako da je vaša pričeska lahko vsakič malo drugačna, za to pa se vam ni treba odpraviti k frizerju, kar pomeni, da boste privarčevali tako svoj čas kot tudi svoj denar, ki bi ga odšteli za frizerske usluge.

Pri tem se vam ni treba preveč ozirati na modne trende, ampak predvsem na to, kakšna frizura bi se podala k vašemu obrazu ter vašemu stilu oblačenja, saj so kodri vedno v modi. Doma imate to prednost, da se lahko igrate z različnimi možnostmi in tako ugotovite, kaj vam resnično pristaja in kakšno frizuro boste nosile za vsak dan, za v službo ali za kakšno posebno priložnost.

Nagajiv koder las

YouTube video

Če radi nosite spete lase, potem vam svetujemo, da kdaj poskusite to narediti še malo drugače – namesto, da bi speli vse lase, lahko pustite nekaj pramenov las ob obrazu ter jih nato nakodrate s kodralnikom. Dobili boste še vedno urejen, a hkrati malce nagajiv in razposajen videz.

Če pustite koder las le na eni strani, boste dobili zanimiv in asimetričen videz, pri tem pa se lahko poigrate tako, da lase le rahlo nakodrate, da postanejo malce valoviti, ali pa jih nakodrate bolj močno. Svetujemo vam, da si pogledate pričeske na internetu in pogledate, kaj vse zmore kodralnik. Možnosti je ogromno, zato boste z njim gotovo zadovoljni, vaša pričeska pa bo vsak dan taka, kot da ste ravnokar prišli od frizerja.

Članki iz iste kategorije: