Gelish nohti

Razlika med geliranimi in gelish nohti

Tudi vi menite, da so gelirani in gelish nohti dva izraza za enako vrsto manikire? Motite se! Med njima obstaja kar nekaj bistvenih razlik, ki vam jih bomo predstavili v nadaljevanju.

Geliranje nohtov je oblika trajnega podaljševanja nohtov. Kozmetičarka vam vaš naravni noht najprej kar precej spili na površini ( s čimer se seveda vaš noht tudi poškoduje), nato vam nastavi konico in oblikuje noht glede na vaše želje in zahteve. Dolžine geliranih nohtov so običajno zelo različne, od kratkih do zares dolgih nohtov, ki se jim že na daleč vidi, da niso naravni.

Gelish nohti

Gelirani nohti lahko vseeno izpadajo zelo naravni, sploh če so narejeni pravilno in natančno: enakomerni in tanki nanosi gela, prilagojena dolžina in redne korekture gotovo vplivajo na njihov naravni videz. Geliranje nohtov običajno poteka v kozmetičnih salonih, kjer so tiste, ki vam opravljajo manikiro, za to tudi ustrezno usposobljene in šolane. Še zmeraj se lahko odločite za cenejšo varianto pri kakšni »prijateljici od prijateljice«, vendar kdo vam v takem primeru garantira kvaliteto?

Gelish nohti so popolnoma druga pesem. Lahko vam jih seveda uredijo v kozmetičnem salonu, a z nekaj vaje in prakse si jih lahko uredite tudi same doma. Potrebovale boste gel lake in posebno UV lučko, ki suši ta lak. Gelish nohti so oblika permanentnega lakiranja in ne podaljševanja nohtov. Tudi pri tem postopku je nohte potrebno nekoliko spiliti po površini, a absolutno manj kot pri geliranju – zato so gelish nohti veliko bolj prijazni do vaših naravnih nohtov.

Zaradi posebnih lakov in toplotne obdelave, bo barva po 2 tednih še zmeraj enako sijajna kot prvi dan, zato je ta oblika manikire primerna predvsem za tista dekleta, ki se jim ne da urejati nohtov na vsakih nekaj dni. V tem času boste morale samo nekoliko popraviti nohtni narastek, a to je pa tudi vse

Klikni tukaj za več informacij o gelish nohtih!

Članki iz iste kategorije: