Tape it podaljški

Tape it podaljški in učenje prek spleta

Mnoge ženske si želijo lepih in predvsem dolgih ter gostih las. Vendar pa, ko izvedo, kako poteka sam postopek podaljševanja las in da včasih cena lasnih podaljškov presega njihove meje, ki bi jo bile pripravljene odšteti za samo frizuro, željo odložijo. Poleg tega pa veliko žensk misli, da je to možno dobro in kvalitetno narediti le v frizerskem salonu, za kar bi porabile veliko preveč denarja. Vendar pa temu ni tako, obstajajo namreč različni načini podaljševanja las, ki pa niso tako zelo zakomplicirani in katerih se lahko enostavno naučimo kar prek spleta.

Tape it podaljški

Danes na spletu dobimo že marsikaj, predvsem pa dobimo veliko nasvetov v obliki video posnetkov. Večinoma video posnetki glede podaljševanja las izhajajo iz tujine, posnele so jih ženske oziroma tisti strokovnjaki ali amaterji, ki izvajajo podaljševanje las in ki menijo, da je njihov način dovolj dober, da je vreden objave na spletnih portalih z video vsebinami. Najbolj popularen je kanal Youtube, ki ima vrsto posnetkov glede tehnike podaljševanja las. En način je naprimer tape it, to so tape it podaljški, podaljški, ki se enostavno namestijo s pomočjo samolepilnega traku, ki ga nalepimo na enako širok pramen svojih naravnih las.

Če si ogledamo na primer nekaj video posnetkov na spletu, lahko vidimo, da postopek ni čisto nič zahteven. Lasne podaljške tape it si priskrbimo, nato pa lase razdelimo na določene sekcije in vzamemo en pramen, ne preveč gost in ne preveč širok. Nato primerjamo širino pramena s širino lasnega podaljška in odlepimo en del lepilnega traku ter nalepimo na lase. Vse skupaj še podrgnemo s trdim predmetom in lasje so pritrjeni.

Članki iz iste kategorije: