Vse moje torbice

Svoje prve torbice se ne spominjam, zagotovo pa se spomnim zadnje, ki sem jo kupila. Še prejšnji teden sem si jo ogledovala v spletni trgovini Lideja.com in premlevala, ali naj si jo privoščim. Nekaj dni nazaj pa sem si jo končno kupila. Od takrat naprej je vedno z mano. In če marsikatera ženska najprej izbere oblačila ter jih nato kombinira še s torbico, je pri meni ravno obratno. Torbice mi dajo navdih tudi za izbiro oblačil in njihovo kombiniranje. Ko se mi kdaj zjutraj pojavi vprašanje, kaj naj oblečem, vem, da je čas za nakup nove torbice. Ko jo enkrat kupim, pa izbira oblačil, ki jih bom nosila skupaj z njo, sploh ni več težka. Možnosti je namreč ogromno!

Moda omogoča neskončno različnih možnosti

Ne razumem tistih, ki pravijo, da ne marajo modnih trendov, ker nočejo, da jih pri oblačenju kdo omejuje. Modni trendi so namreč tako široko zastavljene smernice, da ne morejo omejevati prav nikogar. Zame predstavljajo izziv, ki se ga vsakič znova z veseljem lotim. Ko si ogledujem torbice, nikoli ne razmišljam, s katerimi oblačili in drugimi modnimi dodatki jih bom kombinirala. O tem začnem razmišljati šele, ko torbica postane moja. Ko stojim pred omaro in izbiram oblačila ter razmišljam o nešteto možnih kombinacijah. Ko mi enkrat zmanjka idej, pa je čas za nakup nove torbice, ki bo spet predstavljala navdih za nove modne zgodbe. Enostavno, kajne?

Tudi praktično je lahko modno

Rada imam lepe in modne torbice. Čeprav so nekatere moje torbice zelo odštekane, pa to še ne pomeni, da niso tudi praktične. Prav vse med njimi so dovolj prostorne, da vanje brez težav pospravim denarnico, telefon, robčke, ključe in nekaj ličil. To je moja obvezna oprema, brez katere ne grem nikamor, zato so vse moje torbice temu prilagojene.

YouTube video

Pomembno se mi zdi tudi, da se dajo dobro zapreti ter da so izdelane kvalitetno. Če česa ne prenesem, so to zagotovo razcufani šivi ali obledela barva blaga – takšne torbice res ne rabim, zato kupujem le kvalitetne. Prepričanje, da modne torbice niso praktične pa je popolnoma napačno. To dokazuje moja zbirka. Prav vse torbice, ki jih imam, tudi uporabljam. Kar pa seveda ne pomeni, da niso tudi zelo lepe. Čeprav je vsaka med njimi zelo praktična, pa je vsaka med njimi zagotovo tudi nekaj posebnega.

Čevlji v oxford stilu ali oksfordice so pri nas trenutno zelo aktualni. Kljub temu, da so nizki, se jih da lepo kombinirati. Nepogrešljiv par obutve v vsaki omari s čeveljci. Preberi več …

Članki iz iste kategorije: