Moda

V torbici bo odslej nujno treba imeti poleg pudrnice vsaj starinsko okrašeno ogledalce – odlično je tudi za opazovanje (hm, sosednje mize). (kreme za brazgotine) Privoščite si nežnosti in uživajte v vznemirljivih trenutkih lepotičenja! Puder v kamnu je sestavljen iz suhega pudra in manjšega dela maščobe. Stisnjen je v trdo gmoto in ima obliko pločevinaste pudrnice.
Na obraz ga nanašamo z navlaženo gobico ali košatim čopičem. Na kožo se prilepi veliko bolje kot puder v prahu.

Modne smernice in kozmetična industrija

Frizerski sejem bo test trga

Na sejmišču bodo v soboto odprli dvodnevni strokovni sejem frizerstva in kozmetike. V soboto in nedeljo bodo v novi hali odprli prvi sejem frizerstva in kozmetike, na katerem bodo razstavili izdelke za nego las in telesa različnih domačih in svetovnih proizvajalcev ter s pomočjo domačih in tujih mojstrov prikazali tudi najnovejše modne trende pri striženju las in oblikovanju pričesk.

Pobudnik nove sejemske prireditve je prepričan, da okoli šest tisoč frizerjev in frizerskih salonov, v katerih delajo, ob njih pa tudi številni, ki se poklicno šolajo za frizerje, takšno strokovno prireditev potrebujejo. Problematično je le dejstvo, da je trg majhen, zato se se mnogi proizvajalci in trgovci lasne in druge kozmetike s strahom sprašujejo, ali se jim predstavitev na sejmu splača. Bo obiskovalcev na sejmu veliko, o čemer priča tudi šestdeset napovedanih avtobusov s frizerji.

Poleg njih pa siobeta tudi precejšnji obisk žensk, tako mladih kot tistih starejših, ki si bodo z zanimanjem ogledale bogato ponudbo kozmetike in izdelkov za nego las in promocijskih frizerskih prireditev.

Na sejmu frizerstva in kozmetike se bo predstavilo več kot petdeset različnih blagovnih znamk lasne kozmetike, opreme za salone, frizerske galanterije in drugih izdelkov.

Članki iz iste kategorije: