Zanimiva darila za fanta za vse posebne priložnosti

Nakup posebnega darila za fanta je včasih zelo naporen, saj po spletu iščemo več dni neuspešno, preden kupimo nekaj generičnega, s čimer nismo zadovoljni. V kolikor želite najti darilo za fanta, ki ga bo presenetilo in navdušilo, izberite kombinacijo smešnega in uporabnega darila. Veliko žensk izbere najprej smešno majico z napisom ali zanimivo podobo, nogavice z odtisnjeno letnico rojstva ali prometnim znakom s številko let ali pa kakšno skodelico s posebnim napisom. Dodatno pa izberejo kakšno kavo, toaletni pripomoček ali čokolado.

Darilo za kavoljuba

Vsi kavoljubi si zaslužijo posebno darilo za fanta, kot so kavne skodelice s prostorom za pisanje sporočil s kredo, set dveh skodelic s krožniki, čokolada za dodajanje v kavo, skodelico s posebnim napisom ali pa aromatično kavo v zrnju. Nekatere specializirane kave v darilnem paketu imajo dodatek arome datlja, citrusov, karamele, čokolade, rozin in podobno.  Darilni paket vsebuje skodelico in vrečko posebne velike kave.

Uporaba kamnov za hlajenje pijače

Presenetite pa ga lahko tudi s kamni za hlajenje pijače. Kamni za hlajenje pijače ne spremenijo okusa ali gostote napitka, zato se lahko uporabljajo za hlajenje različnih vročih ali mrzlih napitkov. Primerni so tako za alkoholne, kot brezalkoholne pijače. Kupite kot dodatno darilo za fanta kamne za hlajenje pijače, slavljenec naj jih pred prvo uporabo dobro umije ter postavi v zmrzovalnik. Ohlajene kamne po zmrzovanju postavite v kozarec ali skodelico ter v roku petih minut ohladite pijačo. 

Darilo za fanta
Nakup posebnega darila za fanta je včasih zelo naporen

Darilni seti toaletnih potrebščin

V kolikor se vaš fant rad veliko ureja in prijetno diši, izberite kot darilo za fanta kar darilni set negovalnih sredstev. Večina setov vsebuje parfumsko vodo in parfumirano trdo milo v privlačni darilni škatli. Najbolje boste uganili njegov okus, če izberete darilni set, ki diši po sandalovini in kadilu, saj se ta dva vonja podata na vsak pH moške kože in oddajata zelo lep, a nevsiljiv vonj.

YouTube video

Presenečenje za vse čokoholike in sladkosnedeže

V kolikor je vaša boljša polovica sladkosneda, pa boste izbrali idealno darilo za fanta, če izberete eno ali več različnih čokolad. Prek spleta so na voljo tudi čokoladne kamasutre, čokoladne cigare z alkoholom, darilni paketi različnih okusov čokolade, polnjene čokoladne kroglice in podobno. Odlična izbira so tudi orehovi in borovničevi likerji s čokoladnimi kozarčki. Alkohol najprej spijete, nato pa čokoladne kozarčke kar pojeste.

Preberite si še naslednji članek: Kupljena božična darila naj vam dostavijo na dom

Članki iz iste kategorije: