Aloe vera gel

Aloe vera negovalni, vlažilni in hranilni gel

Negovalna, regenerativna in vlažilna aloe vera kozmetika v obliki losjonov za telo, gelov in krem za obraz je namenjena negi vseh vrst kože. Dermatologi pa uporabo kozmetičnih izdelkov priporočajo vsem, ki imajo težave z izkušeno kožo ter vsem tistim, ki se velikokrat izpostavljajo soncu in imajo zato večkrat opečeno kožo na telesu in obrazu.

Najbolj kakovostna kozmetika ima za osnovo čisti oziroma 100 odstotni https://www.hisa-zdravja.si/kozmetika-z-aloe-vero, ki ga pridobivajo iz listov rastline, ki vsebujejo zelo veliko vode, zato kozmetika nudi tudi globinsko vlaženje kože. Proizvajalci ročno nabrane liste aloe vera rastline hladno stiskajo, zato da gel ohrani bogato sestavo s številnimi vitamini, encimi, antioksidanti in minerali.

Zaščitni aloe vera gel z regeneracijskimi lastnostmi

Gel rastline ne dodajajo le v kreme in losjone, saj ga je mogoče kupiti tudi v naravni obliki brez dodanih učinkovin. Ta negovalna aloe vera kozmetika nudi intenzivno vlažilno nego za kožo telesa in obraza, zato je primerna tudi za zelo suho in razpokano kožo. Zaradi encima tirozinaza je opaziti preprečevanje nastanka temnih madežev na koži.

Na drugi strani pa aloe vera v obliki gela nudi učinkovito pomoč pri različnih poškodbah kože, kot so sončne opekline ter poškodbe, ki nastanejo zaradi pikov žuželk, žuljev, alergijskih reakcij, britja in udarcev. Kozmetični izdelek pospešuje regeneracijo kože, zavira razrast bakterij in ščiti rano pred zunanjimi dražljaji.

Aloe vera gel pomaga pri različnih težavah s kožo

Ne glede na to, ali se zdravilne učinkovine blagodejne rastline nahajajo v losjonu, kremi ali v koncentriranem čistem gelu, je ta kozmetika znana po tem, da nudi učinkovito pomoč pri različnih težavah s kožo. Pri tem pomirja vse vrste opeklin ter blaži pekočo bolečino, ki jo koži zadajajo manjše odrgnine.

gel Aloe Vera

Zdravilne aloe vera učinkovine prav tako odpravljajo brazgotine, saj njihova molekularna struktura povečuje kolagen v koži in zato se rane hitreje zacelijo. Kreme pa so idealne tako za nego mastne kot suhe kože in so zaradi protivnetnih učinkov primerne tudi za redno nanašanje na površinske akne, ekceme in plake z luskavico.

Hranilna aloe vera krema z vitaminom E

Bogata hranilna krema za obraz lahko vsebuje tudi vitamin E ter pšenične kalčke z dodatkom kolagena in elastina. Zaradi mešanice teh sestavin je koža na obrazu manj izsušena, razpokana in toga. Vitamin E, ki je antioksidant v biološki membrani, poskrbi za to, da je koža bolj mehka, sijoča in mladostna.

Aloe Vera

Na voljo pa so tudi aloe vera losjoni za telo z dodanim vitaminom E, ki kožo na telesu ohranjajo mehko in učinkovito odpravljajo posledice izkušenosti, ki lahko nastanejo tudi od vetra in mraza.

Imate nov tattoo in želite poskrbeti da se bo koža hitro zacelila? Tattoo Nano Shock krema za tetovaže vam omogoča to in še veliko več. S klikom na povezavo si preberite več informacij.

Članki iz iste kategorije: