Tattoo Nano Shock krema za tetovaže

Prednosti uporabe kvalitetne tatoo kreme

Sveža tatovaža je na pogled vedno vznemirljiva, vendar bo potrebovala primerno oskrbo. Temu je tako, saj je to odprta rana, ki potrebuje čas, da se zaceli. Vedno je zelo pomembno, da poslušamo napotke samega tatoo umetnika. Enako pomembna pa je tudi uporaba kvalitetne kreme za nego tetovaže. Tattoo Nano Shock je vrhunska krema, ki zagotavlja obstojnost naše nove umetnine. Poleg tega pa nam omogoča pravilno in hitro celjenje ranljive kože. V tem članku je predstavljenih nekaj lastnosti, zakaj je omenjena krema odlična izbira za oskrbo svežih in starih tetovaž.

Krema za nego tetovaže

Tattoo Nano Shock krema za tetovaže je narejena tako, da je primerna za oskrbo različnih tipov kože. S svojo nežno, vendar učinkovito formulo zagotavlja hitro naravno celjenje rane. Točno to je tudi naša koža po tetovaži – odprta rana. Zato je tako pomembno, da jo zavarujemo pred možnim nabiranjem bakterij in okužbami. 

Tattoo Nano Shock krema za tetovaže

Visoko-kakovostne sestavine omogočajo, da naša sveža tetovaža obdrži svoje barve in sijaj. Če se rana ne zaceli pravilno, lahko zbledijo barve ali pa naša nova umetnina izgleda zamaknjeno. Nano Shock krema pa vsebuje različne sestavine, kot so vitamin E, karitejevo maslo, mandljevo olje ipd., ki nahranijo in navlažijo kožo. To pa pohitri proces naravnega zdravljenja in preprečuje izsušitev naše kože.

Tetovaža potrebuje vitamin E za obstojnost barv

Vsi se zavedamo, da so vitamini izredno pomembni za ohranjanje človeškega zdravja. Za pravilno celjenje tetovaže je potrebnih od 4-6 tednov oskrbe. Pri tem pa moramo zagotoviti, da kožo primerno zaščitimo in ji zagotovimo vsa potrebna hranilna sredstva. Eden izmed najbolj pomembnih je vitamin E, ki omogoča, da:

  • Tetovaža obdrži svoje barve
  • Koža lahko diha, ko se celi
  • Koža zadrži več vlage

Tattoo Nano Shock je ravno zaradi zgoraj naštetih razlogov obogatena z vitaminom E. To pa bo zagotovilo, da bo po celjenju tetovaža ohranila svoje čudovite barve.

Pomirimo kožo z mandljevim oljem

Mandljevo olje je ključna sestavina v kremi za nego tetovaže. V lepotni industriji se ga uporablja že dolga leta. Samo olje je bogato z različnimi vitamini, kot so A, B in E. Te pa nahranijo kožo, kar omogoča hitrejše celjenje. Mandljevo olje v Tattoo Nano shock kremi pa prodre globoko v kožo. To pa zagotovi, da se odprejo zamašene pore in se prične proces zdravljenja. Obenem pa ima olje druge pozitivne učinke na našo tetovažo in kožo, kot so:

  • Ohranja lesk tetovaže
  • Pomiri kožo in preprečuje nastanek iritacije
  • Ohranja sijoč izgled tetovaže, ko se koža zaceli

Preprečimo vnetje rane

Kot prej omenjeno, je vsaka nova tetovaža dokaj velik šok za telo. Temu je tako, saj je to odprta rana, ki jo naše telo poskuša čim hitreje zapreti. Pri tem pa je velika verjetnost, da nastane koža razdražljiva. To lahko povzroči vnetja ter brazgotine, ki pa lahko popolnoma pokvarijo izgled tetovaže.

YouTube video

Krema za nego tetovaže mora tako vsebovati pomirjevalne sestavine, kot je karitejevo maslo. Tattoo Nano krema je bogata z karitejevim maslom, ki ima močan proti-vnetni učinek. Poleg tega pa tudi navlaži kožo in zavira staranje.

Na spletni strani www.lux-factor.com lahko zasledimo vrhunske produkte za nego obraza, trepalnic in tetovaž. Vsi produkti vsebujejo naravne sestavine, ki so produkt dolgoletnih raziskav in preverjeno delujejo na vseh vrstah kože.

Članki iz iste kategorije: