Izdelava spletne trgovine

CMSji za spletne trgovine (Magento) – napredna odprtokodna platforma za spletno trgovino

CMSji za spletne trgovine (Magento) je najbolj razširjen odprtokoden sistem za večje spletne trgovine, v katerega se lahko vnese brez kakršnih koli težav več kot 10.000 artiklov. Ima ogromno možnosti že v sami osnovi, poleg tega pa je v ozadju ogromna skupnost, katera premore ogromno dodatkov in nudi rešitev na praktično vsako vprašanje, kar je tudi največja prednost odprtokodnega sistema. CMSji za spletne trgovine (Magento) so znani tudi po tem, da imajo redne posodobitve, s katerimi sistem nadgrajujejo ter odstranjujejo hrošče, kar je druga pozitivna stran odprtokodnih sistemov.

Izdelava spletne trgovine

Res da je Magento novinec v računalniškem svetu, toda kljub temu je postal konkurenca ostalim odprtokodnim platform. Je robusten, preprost za uporabo in poln uporabnih funkcij. Pri izdelavi so resnično mislili na vse podrobnosti in ustvarili vse mogoče funkcionalnosti, ki si jih lahko zamislite.

CMSji za spletne trgovine (Magento) imajo veliko prednosti pred konkurenti

Prednosti, ki jih imajo CMSji za spletne trgovine (Magento) pred drugimi sistemi so fleksibilnost in skalabilnost, širok nabor privzetih funkcionalnosti, širok nabor dodatnih funkcionalnosti, preko 1000 oblikovnih predlog, povezljivost z drugimi sistemi, možnost večjega števila podtrgovin, različni tipi kupcev, različni licenčni modeli, varnost, zanesljivost in dolgoročni razvoj ter neodvisnost od ponudnika. Zaradi svoje napredne in modularne arhitekture omogoča prilagoditev katerekoli funkcionalnosti poteku poslovnih procesov posameznega prodajalca, ali razvoj lastnih razširitvenih modulov. Poleg vseh privzetih funkcionalnosti pa so CMSji za spletne trgovine (Magento) na voljo še preko 3.000 razširitvenih modulov oziroma dodatnih funkcionalnosti. Funkcionalnosti Magento so analitika in poročanje, upravljanje trgovine, predstavitev izdelkov, predstavitev oddelkov, uporabniški računi, upravljanje z naročili, pospeševanje prodaje, zaključek naročila, optimizacija za spletne iskalnike in Magento MultiShop.

CMSji za spletne trgovine (Magento) zaradi svoje nadgradljive in modularne arhitekture omogoča prilagoditev katerekoli funkcionalnosti ali poslovnega procesa potrebam posameznega trgovca. Hkrati je možno v odprtokodno platformo vgraditi dodatne module ali funkcionalnosti z uporabo enega izmed že razvitih razširitvenih modulov ali razvojem lastnih modulov. Dodatni funkciji sta implementacija obstoječih modulov in razvoj lastnih modulov. Zaradi odprtokodnega licenčnega modela ter svetovne popularnosti je za Magento na voljo že preko 3.000 razširitvenih modulov. Lastnikom spletnih trgovin poleg nizkih začetnih stroškov zagotavlja tudi nižje vložke v dodatni oz. dolgoročni razvoj spletne trgovine.

Članki iz iste kategorije: