Hotel Selce in slavni tobogani

Hotel Selce je nudil tobogane že takrat, ko so drugje na Jadranu le sanjali o njih. Tudi danes je ponudba različnih zanimivih vodnih atrakcij zelo velika, na njih pa uživajo tako otroci kot odrasli. Selce so sicer zelo priljubljena destinacija za družine, a to še ne pomeni, da tam lepega dopusta ne boste preživeli tudi sami, v paru ali prijateljski družbi. To, da gre za družinsko destinacijo, pomeni le, da na plažah ni ostrih skal, ki bi ovirale dostop do morja, da je na voljo senca in da je dobro poskrbljeno za varnost. Skratka: same prednosti.

Destinacije, ki so primerne za otroke in družine, so večinoma zelo lepo urejene in to velja tudi za Selce. Tam se boste tako dobro počutili prav vsi, otroci pa bodo še posebej navdušeni nad ponudbo, ki je prilagojena njim – nad otroškimi igrišči, igralnicami v hotelu, tobogani in drugimi aktivnostmi ter seveda tudi nad plažami in morjem. Lepe plaže se nahajajo takoj zraven mesta, zato od hotela do tja ne boste imeli daleč. Pri dopustovanju z otroki je to bistvenega pomena, še posebej, če so otroci še zelo majhni. Pa tudi sicer je veliko bolj udobno, če se hotel nahaja bliže plaži in mestu. Tako imate namreč na dosegu roke prav vse, kar potrebuejte.

Tako družinam kot vsem ostalim priporočamo, da preizkusijo hotel Selce in njegovo ponudbo. Lično urejene sobe so prijetne za oddih in lepo opremljene v skladu s številom zvezdic, ki jih ima hotel. Za sobe dobro skrbijo in jih tudi obnavljajo, tako da so sodobno opremljene in urejene. V Selcah se boste znebili vsega stresa, ki se v vas nabira vsak dan, ter se odpočili od obveznosti in hitrega tempa. Tam namreč čas teče počasneje, hitreje pa le takrat, ko se spustite po slavnem zavitem modrem toboganu!

Članki iz iste kategorije: