wellness

Razvajanje v dvoje na tisoč in en način

Kdaj ste nazadnje svojo drago osebo popeljali na kakšen krajši ali daljši počitek, kjer ste se z njo obenem še vrhunsko razvajali? Številni med vami se ne spomnite prav dobro, kdaj je to bilo, zato je čas, da si ponovno omislite kaj primernega za razvajanje v dvoje. Številni ponudniki so pripravili najrazličnejše pakete, ki omogočajo razvajanje, ki dobro dene tako fizičnemu kot mentalnemu počutju.

Odlična izbira je wellness, o katerem pa je v zadnjem času precej veliko govora. Že od nekdaj pa tovrstna storitev velja za izjemno koristno. Najrazličnejši wellness paketi za dvoje so odlična izbira, še posebej če se oba rada razvajata v družbi profesionalnih maserjev in drugih strokovnjakov.

Wellness kot del odlične ponudbe

Ena od prvih asociacij na wellness so tudi toplice. Naša dežela je znana po takšnih storitvah in skorajda v vsakih termah pri nas so vam dandanes na voljo najrazličnejši paketi, ki vključujejo tudi wellness. Odličen ponudnik so na primer terme v Laškem, za katere ste najverjetneje uspeli že slišati.

YouTube video
Masaže, Ayurveda, termalni center, energijske točke – Thermana Laško

Paketi, ki vključujejo wellness, pa še zdaleč niso namenjeni samo parom, temveč celim družinam, zaključenim družbam, prijateljem.

Preden se odločite za wellness vikend preberite še zanimiv članek o termalni vodi na sledeči povezavi. Termalna voda kot zdravilo za telo in duha.

Wellness vikend za dva

Za konec tedna si lahko s svojo ljubljeno osebo privoščite wellness vikend za dva. Omenjena storitev vključuje najrazličnejše možnosti, na primer solno sobo, masažni bazen, savno, kopeli različnih vrst, meditacije in še druge tehnike za sproščanje. Prav tako je na voljo solarij, program za zdravo prehranjevanje, program za doseganje ter ohranjanje primerne telesne teže.

privoščite si wellness paket za dvoje
Za konec tedna si lahko s svojo ljubljeno osebo privoščite wellness paket za dvoje v Thermani Laško. Foto: Thermana Laško

V sodobno zasnovanih tovrstnih centrih so vam na voljo celo zdravniki. Slednji izvajajo tako klasične medicinske metode kot tudi druge fizioterapevtske metode.

Članki iz iste kategorije: