Arhitekturni biro Enplan

Ko se odločamo za gradnjo objektov se srečamo z nešteto problemi, še preden se sploh lotimo same gradnje. Postopki so dolgotrajni in zapleteni. Ne malokoga pridobivanje gradbenega dovoljenja spravlja ob živce, sem pa tja nastane tudi kakšen siv las. Če želimo, da bo teh čim manj, je potrebno izbrati kakovosten arhitekturni biro, ki bo uresničil vse vaše vizije, s čim manj težavami na poti do cilja.

Arhitekturni biro Enplan je projektantsko podjetje ki deluje na področju arhitekture, strojnih instalacij, elektro instalacij, gradbenih konstrukcij ter energetskih sanacij. Svojim naročnikom nudijo celovito pripravo projektne dokumentacije ali pa le pripravo posameznih načrtov ali elaboratov. Imajo skupino projektantov s področja arhitekture, statike, strojnih in elektro instalacij, ki vam bodo svetovali pri izboru materialov. Po želji pa vam lahko opravijo tudi celotno oceno nameravane investicije. Ponudili vam bodo dobro rešitev za vsako vašo težavo.
Na področju projektiranja vam izdelajo projektno dokumentacijo za objekte visoke gradnje. V to skupino objektov spadajo stanovanjski, poslovni in industrijski objekti. Projektirajo tako klasične in montažne objekte kot tudi nizko energetske in pasivne objekte. Poleg priprave dokumentacije lahko za vas vodijo celotni upravni postopek, oziroma pridobimo projektne pogoje, ter vsa potrebna soglasja, ki so potrebna za gradbeno dovoljenje. Tako se vam ne bo treba ukvarjati z zapletenimi in dolgočasnimi zadevami.

arhitekturnibiro
Na področju arhitekture so ustvarjalni reševalci problemov, ki vas poslušajo in prevajajo vse vaše zahteve v tridimenzionalno obliko. Trudijo se najti idealno ravnotežje med številnimi zahtevami po funkcionalnosti, estetiki, ekonomiki, prijaznosti do okolja, varnosti in upoštevanju predpisov.
V arhitekturnem biroju Enplan za vas pripravijo projektno dokumentacijo strojnih instalacij. Tako za stanovanjske objekte (enodružinske hiše, večstanovanjske hiše, bloki …), kot poslovne in javne objekte (športni objekti, gostinski lokali in restavracije, cerkve …), ter industrijske in gospodarske objekte (industrijske hale, skladišča, objekti potrebni za opravljanje kmetijske dejavnosti …). Poskrbijo pa lahko tudi za elektro instalacije in statiko.

Članki iz iste kategorije: