kopalniška keramika

Keramika za pod, stene in kopalnico

Trpežna keramika je material, ki ga je mogoče enostavno oblikovati v različne trdne izdelke, ki so odporni na obrabo, praske in poškodbe. Poleg tega je ta material enostaven za vzdrževanje in čiščenje, kemično odporen in zato ne rjavi ter nudi dolgo življenjsko dobo. Izdelki ponujajo veliko možnosti glede izbire barv in zaključkov, pri čemer barve ne bledijo in ostajajo sijoče.

Na spletni strani in v salonu Keramoteka na Vrhniki je na voljo za ogled keramika različnih vrhunskih svetovnih proizvajalcev. V ponudbi so talne, stenske, zunanje in kuhinjske keramične ploščice ter kopalniška oprema. Na voljo so tudi izdelki v imitaciji lesa in unikatni mozaiki. Podjetje nudi tudi polaganje ploščic in individualno svetovanje.

Kakovostna keramika za opremljanje kopalnic

Keramična sanitarna oprema za kopalnice nudi dolgo življenjsko dobo, saj je enostavna za vzdrževanje in nudi veliko mero odpornosti tudi pri vsakodnevni uporabi. Kakovostna kopalniška keramika zajema nekoliko dvignjene in talne WC školjke s talnim ali stenskim izlivom, pri čemer je v prostoru mogoče dodati tudi bide ali pisoar.

kopalniška keramika

Priljubljeno izbiro predstavljajo tudi enojni ali dvojni umivalniki v različnih modernih dizajnih in barvah. Namestijo se lahko v kopalniški blok ali pa stojijo na pultu. Pri kopalniški opremi ne gre pozabiti tudi na kotne, pravokotne in vgradne tuš kadi v različnih dimenzijah in različno visokimi izlivnimi robovi.

Dekorativna keramika v edinstvenem dizajnu

Za opremljanje tal tako na zunanjih in notranjih površinah je najbolj primerna talna keramika v večjih dimenzijah in ne v ploščicah. Na voljo so različne barve in motivi, ki se prelivajo in ustvarjajo unikatne vzorce. Določeni izdelki so izdelani v imitaciji drugih materialov, zato lahko dajejo videz lesa, porcelana, kamna in marmorja.

kopalniška keramika

Keramični dekorativni izdelki se lepo podajo tudi na steno, pri čemer so za kopalnice najbolj primerne manjše ploščice v dizajnu mozaika, za dnevne sobe in druge prostore pa se uporabljajo ploščice nekoliko večjih dimenzij, ki na steni ustvarjajo čudovite motive in poskrbijo za prestižen videz prostora.

Keramika za vsak prostor v domu

S keramičnimi izdelki lahko opremimo vsak prostor v domu. Nekatere ploščice so bolj primerne za kopalnice, druge za kuhinje in tretje za druge prostore, kot je dnevna soba, hodniki, preddverje in spalnica. Pri izbiri je dobro upoštevati tudi to, da so določeni modeli plošč namenjeni za zunanje polaganje, drugi pa za polaganje v notranjih prostorih.

V salonu Keramoteka se lahko dogovorite za individualno svetovanje in skupaj s svetovalci izberete, katera keramika je najbolj primerna za opremljanje vašega doma. Podjetje sodeluje tudi s številnimi arhitekti, ki poiščejo edinstvene in po meri prilagojene rešitve za vaš dom.

Članki iz iste kategorije: