Šola jahanja

Šola jahanja za vse ljubitelje konj

Imate radi živali, predvsem konje? Je bila vaša želja vedno ta, da bi se naučiti jahati, vendar niste vedeli kaj in kako? Potem je zagotovo sedja pravi čas, da spoznate, zakaj je šola jahanja za vas. Gre namreč za to, da se naučite jahati popolnoma brez predhodnega znanja. Šola jahanja je namreč na voljo tako za začetnike, kot tudi za tiste, ki enostavno želite obnoviti znanje ali pa ga izpiliti. Seveda pa ne smemo pozbiti, da v šolo jahanja spada tudi vse ostalo kar zadeva urejanja konj – od sedlanja, do priprave konja na ježo ter vse do hranjenja in čiščenja.

Šola jahanja za najmlajše

Otrok spoznava okolico in med učenjem spoznava tudi živali. Nekateri enostavno obožujejo živali, spet drugi se jih s prvim stikom bojijo. Vendar pa je žival tista, ki si jo marksikater otrok zaželi kot hišnega ljubljenčka. Če želite otroka navdušiti nad živalmi ter predvsem nad konji, je šola jahanja zagotovo prvi in pravi korak. Najmlajši otroci se naučijo jahati v spremstvu vodnikov. Ostali, ki so že dovolj veliki za samostojno ježo, pa lahko konja brez težav jezdijo tudi sami.

Šola jahanja

Šola jahanja ima izkušenje inštruktorje, ki otroku pomagajo pri vseh opravilih in naučijo jahati. Vedno znova so izkušnje pozitivne in otroci maksimalno zadovoljni.

Šola jahanja za odrasle

Ne glede na to, ali želite obnoviti znanje ali pa vse skušaj pričnete od začetka – šola jahanja je individualno prilagodljiva, zato so uspehi resnično veliki. Jahanje namreč vzpostavi poseben stik s konjem. Ne le, da se naučite discipline, marveč jahanje vzbuja pozitivne občutke, ki vas bodo navdušili. Izkušeni jahači pravijo, da so konji kot nekakšna terapija za vse tiste, ki so pod stresom zaradi takšnih ali drugačnih razlogov. Vedno v šoli poteka strokovno vodenje, kar pomeni, da boste iz šole odnesli veliko znanja – predvsem pa možnost, da lahko konja jahate samostojno.

YouTube video

Šola jahanja je vse bolj razširjena dejavnost. Pri jahanju so prisotni tako imenovani jahalni vodniki, ki skrbijo za pravilno ježo in pravilno držo. Pomagajo vam na vsakem koraku. Kar se zagotovo opazi kasneje, ko jahate samostojno in ste pri tem zelo samozavestni. Nikar ne čakajte, če obožujete konje, se vpišite v šolo jahanja.

Članki iz iste kategorije: