Quad Lock

Zakaj so Quad Lock nosilci za telefon za motor tako uporabni?

Uporaba pametnih naprav je dandanes skoraj nujna ne glede na to kje se znajdemo. Zelo uporabno je, če med vožnjo motornega vozila uporabljamo oziroma imamo na voljo navigacijski računalnik. Podjetje Quad Lock iz Avstralije izdeluje vrhunske dodatke za pametne naprave, ki jih lahko koristijo vsi vozniki motorjev. Namenjeni so varni uporabi pametnih prenosnih naprav med vožnjo, ne glede na velikost, vrsto ali druge značilnosti motorja. Omenjeno podjetje pa ponuja tudi edinstvene etuije oziroma ovitke za pametne telefone iPhone, Samsung, Pixel, Huawei in univerzalne izvedbe. Vedno je priporočeno, da si med vožnjo kateregakoli vozila čim bolj olajšamo uporabo dodatne tehnologije. Tako bomo varno, hitro in bolj spočiti prispeli do cilja, kar je zelo pomembno.

Nosilci za telefon za motor omogočajo uporabo navigacije

Današnje pametne mobilce lahko uporabljamo kot nadomestek za številne druge naprave. Omogočajo nam dostop do spleta, uporabo elektronske pošte in mnogo različnih uporabnih aplikacij -, kot da bi imeli s seboj vedno računalnik. So pa tudi zelo sposobne prikazovati našo trenutno lokacijo preko povezovanja s sateliti. Zato so vsi nosilci za telefon za motor izredno priročni za voznike, ki se veliko vozijo. Enako velja za voznike motorjev, ki so šele začeli z vožnjo po tujem mestu, podeželju ali kjerkoli. 

Quad Lock
Večja varnost na poti in možnost uporabe navigacije pri vožnji motorja z nosilcem za telefon Quad Lock.

Na voljo so številne aplikacije za navigacijo, ki nudijo vizualno in zvočno usmerjanje med vožnjo motorja. Seveda pa je vedno najbolje, da imamo pred očmi zaslon, ki nam natančno sporoča kje se nahajamo. Za to nalogo pa so nosilci za telefon za motor izvrstni pripomoček. ker bomo imeli prenosni telefon varno pritrjen na krmilu motorja ali kolesa, bomo brez težav lahko uporabljali aplikacijo za navigacijo.

Quad Lock dodatki za pametne mobilne naprave

Želja po raziskovanju je zelo opazna značilnost človeštva že iz pradavnega časa. Zgodba podjetja Quad Lock se je pričela po želji po avanturi in raziskovanju, kjer sta ustanovitelja Chris in Rob vozila motorje po mestih, podeželju, puščavi in drugje. Pri tem pa ni bilo časa niti priložnosti, da bi se zanesla na navigacijo svojih telefonov, saj so bili te spravljeni v žepu ali torbi. Pri vožnji motorja pa je zelo nepraktično in celo nevarno voziti z eno roko na krmilu. 

YouTube video
Quad Lock – nosilec za telefon za krmilo motocikla

Večja varnost na poti in možnost uporabe navigacije pri vožnji motorja sta bila glavna razloga za ustanovitev podjetja Quad Lock, ki je na trgu prisotno že več kot 10 let. Izključno izdeluje vrhunska držala za pametne telefone, ki jih želimo uporabljati na manjšin, srednje velikih in velikih motorjih ter kolesih. Zaradi visoke vzdržljivost in kakovosti izdelave, jih uporabljajo vozniki motorjev in koles po vsem svetu, ne glede na zahtevnost terena, vremenske razmere in druge okoljske dejavnike.

Nosilci za telefon za motor so cenovno ugodna rešitev

Namenske navigacijske naprave brez dvoma imajo svoje prednosti. So pa pogosto veliko dražja izbira od uporabe navigacije na pametnih telefonih. Dandanes so nosilci za telefon za motor dovolj zmogljivi, da varno nosijo tudi težje izvedbe mobilcev.

Quad Lock nosilci za telefon za motor
Quad Lock nosilci za telefon za motor so izredno priročni za voznike, ki se veliko vozijo.

Zaradi svoje cenovne ugodnosti pa so na voljo vsakemu vozniku. Prednost je tudi ta, da brez težav lahko uporabljamo tudi druge aplikacije, prejemamo klice in podobno. Zato bomo vedno med vožnjo lahko uživali prednosti digitalnega pametnega telefona, ne da bi bilo potrebno ustavljati motor in ga iskati po torbi, žepih ipd. Tako bomo učinkovito prispeli do želenega cilja, saj nas bo vodil računalnik v povezavi s sateliti po neznanih poteh.

Članki iz iste kategorije: